Views

Groparii (partea 1) – Nicu Butoi

Noi traim intr-o generatie obsedata de distrugerea familiei si nu luati acest lucru ca pe o gluma, sau ca o caricatura. E razboi! Tuna afara mai rau decat tuna tancurile si tunurile, tuna televiziunea, presa, peste tot se trage in familie – in tata, mama si copii. De ce? De unde vine obsesia aceasta?

De ce au ajuns tinerii sa se teama sa se casatoreasca? Le este frica si stau asa, sarmanii. Nu judecati frunzele, uitati-va la radacina! De ce-au ajuns oamenii sa se teama sa mearga la Starea Civila, pentru ca deasupra capului se ridica un tribunal urias? De ce este sfasiata familia, sunt tarati copiii intr-o parte fara niciun motiv? De ce tipa Rahela si nu vrea sa fie mangaiata?

Generatia noastra este obsedata de nimicirea familiei si aceasta nu e o intamplare! Motivele sunt multiple, insa unul dintre ele este acesta: familia este imaginea lui Hristos cu Biserica, iar ei vor sa stearga de pe fata pamantului orice amintire despre aceasta. Cel mai puternic lucru care marturiseste despre Isus este familia (tata, mama si copiii). Aceasta trebuie sparta! Oamenii cauta s-o distruga, desi nu stiu daca stiu ei ce fac – sunt doar niste simpli angajati indeplinind niste ordine ca salariati. Dar indiferent daca sunt constienti sau nu, ma rog impreuna cu voi ca Dumnezeu sa-i ierte pe acesti ucigasi ai familiei.

Marea lupta nu este intre voi si Satana! Daca era asa, nu mai era de mult cineva in viata. Marea lupta este intre Hristos si Satana, de aceea, dragii mei, fiti treji si vegheati in niste vremuri ca acestea. Dumnezeu are un vis frumos, insa el nu se va implini fara sacrificiu, fara sange – „voi nu v-ati impotrivit pana la sange in lupta impotriva pacatului”. (Evrei 12:4)

Despre autor
-