Views

Fauritorul de visuri – Nicu Butoi

Exista un Fauritor al visului, iar acela este Dumnezeu. Din visul Lui vine pretul tau! Eu nu stiu daca ai pret in ochii familiei, ai adunarii, sau ai societatii, dar stiu ca scrie acolo: “ai pret in ochii Mei”.

Un diamant cazut in mizerie nu este mai putin diamant. El nu este mizerie, ci e doar cazut acolo. Poate ca te afli intr-un mediu nefavorabil, dar nu ai mai putin pret in ochii lui Dumnezeu. Poate ca de mult ai abandonat visul lui Dumnezeu cu tine, insa El niciodata nu a abandonat visul Lui cu tine!

Nu luati viata ca un sir de intamplari, caci nu este asa, ci este providenta lui Dumnezeu care lucreaza si opereaza fara incetare in viata noastra! In spatele tuturor lucrurilor este visul Lui pentru mine si pentru tine. “Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.” (Ieremia 29:11)

Dumnezeu are un vis cu planeta aceasta, asa cum are un vis cu viata noastra. Indiferent ce forte ar fi pe pamant, ce puteri ar lupta impotriva, ce arma faurita contra ta, toate se vor dovedi fara putere, pentru ca dragostea Lui pentru tine va birui.

Daca intelegi planul lui Dumnezeu cu tine, cauta sa gasesti placere in caile Lui prin care vrea sa implineasca visul Sau pentru tine, chiar daca poate firea noastra se opune Lui. Abandoneaza-te in mana lui Dumnezeu si ia mainile tu de pe viata ta.

Despre autor
-