Views


Emanuel Grecu & Daniela Măgureanu; ”3.7 Un gând de încheiere (st3 O preoţie împărătească)”

Biserica este foarte valoroasă în ochii lui Dumnezeu. El o preţuieşte nu datorită avantajelor ei exterioare, ci datorită evlaviei sincere care o deosebeşte de lume. Dumnezeu o evaluează după măsura în care membrii ei cresc în privinţa cunoaşterii lui Hristos şi după progresul lor în experienţa spirituală.

Domnul Hristos este nerăbdător să primească din via Sa roadele sfinţeniei şi ale altruismului. El caută principiile iubirii şi ale bunătăţii. Nici toată frumuseţea artei la un loc nu se poate compara cu frumuseţea temperamentului şi a caracterului, care trebuie să se manifeste în comportamentul celor ce sunt reprezentanţii lui Hristos. Ceea ce îl face pe credincios să fie o mireasmă de viaţă spre viaţă şi îi dă lui Dumnezeu posibilitatea de a binecuvânta lucrarea lui este atmosfera de har care îi învăluie sufletul şi Duhul Sfânt care lucrează asupra minţii şi inimii lui.” – Ellen G. White, Parabolele Domnului Hristos, ed. 2015, pp. 220-221 (298)

BIBLIA ŞI CARTEA PROFEŢI ŞI REGI – STUDIU LA RÂND

Biblia: Proverbele 1-7
1. Ce anume îi pierde pe nebuni?
2. Cu cine este Domnul prieten?
3. De unde ies „izvoarele vieţii”?
4. Cine nu se lasă înduplecat nici chiar de cel mai mare dar?

Profeţi şi regi, capitolul 15
5. În ce fel a fost îmbunătăţit sistemul judecătoresc pe vremea lui Iosafat?

Ştirea misionară video pentru Şcoala de Sabat poate fi descărcată şi vizionată accesând una dintre următoarele adrese de Internet: resurse.adventist.pro (secţiunea „Şcoala de Sabat”) sau YouTube (canalul „Şcoala de Sabat”).

Alte resurse veţi mai găsi şi la pagina primei şi ultimei lecţii din trimestru!

Pentru mai multe materiale de scoala de sabat va invitam sa vizitati pagina noastra web accesand urmatorul link:

www.7adventist.com/studiu/

3.7 Un gând de încheiere (st3 O preoţie împărătească)

Despre autor
-