367
Views

medicine-medical-school-philippines-perpetual

Continuă înscrierile la Școala Postliceală Sanitară din Cernica

Perioada de înscrieri la Școala Postliceală Sanitară din Cernica s-a prelungit până în data de 21 septembrie. Cei interesați de Școala Postliceală Sanitară – calificarea asistent medical generalist – își pot depune dosarul la secretariatul organizat în Campusul Adventist din Cernica. Dosarul plic trebuie să conțină următoarele documente:

  1.  Cerere de înscriere  – se completează la depunerea dosarului;
  2. Certificat de absolvire a liceului (copie) / Diploma de Bacalaureat (copie) sau adeverința de absolvire a liceului pentru absolvenții promoției 2015 (12 clase sau 13 clase);
  3. Foaia matricolă clasele IX – XII / XIII (copie legalizată);
  4. Document de identitate (copie);
  5. Certificat de naștere (copie);
  6. Certificat de căsătorie (copie) – dacă este cazul;
  7. Adeverință medicală (eliberată de medicul de familie) din care să reiasă că este sănătos clinic și apt pentru calificarea profesională la care solicită înscrierea.

Adminterea constă în prezentarea dosarului cu documentele solicitate pentru înscriere și susținerea unui interviu vocațional. Timpul alocat interviului pentru fiecare candidat va dura între 5 – 15 min. Interviul este programat pentru data de 21 septembrie ora 10 și va avea ca rezultat ”admis” sau ”respins”.

De asemenea, vă amintim că în anul școlar 2015 – 2016, Institutul Teologic Adventist va oferi zece burse de studiu (scutire de taxa de școlarizare în timpul celor 3 ani de studii) pentru elevi înscriși la Școala Postliceală Sanitară care doresc și sunt capabili să obțină a doua licență în cadrul programului de studii Asistență Socială. Astfel, în trei ani de zile pot fi obținute două licențe într-un campus care deține o bibliotecă modernă dotată cu sală de lectură, cărți și reviste de specialitate. În plus, tinerii care aleg să studieze aici vor fi implicați în activități misionare desfășurate în țară și peste hotare.

Informații suplimentare privind condițiile de înscriere, taxa de studii, cazarea elevilor și susținerea interviului vor fi obținute la numerele de telefon 021 369 53 50 sau 0744 68 51 23.

EMA_1199-Edit panorama

 

Continuă înscrierile la Școala Postliceală Sanitară din Cernica

Despre autor
-