ZIUA INTERNAȚIONALĂ ADRA: Întinde-ți mâna!

Views

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Echipa ADRA se implică în proiecte pentru împlinirea nevoilor trupești, emoționale și spirituale ale semenilor noștri. ADRA România doreşte ca dreptatea, compasiunea şi dragostea lui Dumnezeu să vă îmbogăţească sufletele și casele.

 

 

Suntem cu toţii parte a unei zile de sărbătoare la nivel mondial, sâmbătă, 08 mai 2021, zi în care Dumnezeu ne aduce aminte că scopul nostru este să slujim umanităţii astfel încât toţi să convieţuiască aşa după cum Dumnezeu a plănuit.

Ziua Internațională ADRA este o oportunitate pentru timpul acesta pentru a ne reafirma misiunea, lucrând împreună și mai strâns împotriva sărăciei și nedreptății. În felul acesta, suntem încurajați să ne potrivim angajamentul față de Dumnezeu cu angajamentul nostru față de persoanele care trăiesc în sărăcie, femei, bărbați și copii din comunități, cărora le sunt refuzate chiar și cele mai fundamentale drepturi. În ciuda vremurilor neprielnice pe care le trăim, se zărește un viitor plin de oportunități.

Beneficiarii proiectelor ADRA România sunt persoane care dincolo de sărăcie și de condițiile grele în care trăiesc au dorința de a munci pentru a-și depăși condiția instabilă în care se află. Persoanele care sunt asistate de ADRA beneficiază de tot suportul necesar pentru a izbuti în situația cu care se confruntă zilnic și pentru a trăi o viață mai bună, în condiții de siguranță în spațiul în care locuiesc și un mediu potrivit pentru a-și educa copiii.

Scopul organizației ADRA România pentru anul 2020 a fost să răspundă rapid la situațiile de urgență și să fie acolo unde oamenii au nevoie de susținere, iar lucrul acesta nu s-ar fi îndeplinit fără susținerea voluntarilor, donatorilor și sponsorilor.

În anul 2020, ADRA România a schimbat 77.711 vieți prin asistarea diferitelor categorii sociale din 33 de proiecte specifice. În viața acestor persoane s-a putut interveni datorită contribuției și implicării atât a voluntarilor și a donatorilor, cât și a sponsorilor, pentru fiecare caz în parte.

Sâmbătă, 08 mai 2021, este Ziua Internațională ADRA!

Sărbătorită an de an la nivel mondial, Ziua Internațională ADRA este o zi specială, o zi în care poți face o schimbare. Alege ca nevoile celor din jur să fie pentru tine ocazia în care să te implici în a ajuta pe cel în nevoie! Dăruiește pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor!

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România și să se implice, o pot face:

ADRA România

ZIUA INTERNAȚIONALĂ ADRA: Întinde-ți mâna!

About The Author
-