Susține-l și tu pe Solomon în cadrul proiectului ADRA „Speranță pentru imigranți”!

Views
Solomon Haile este un tânăr imigrant din Etiopia, Tigray, o zonă în plin război, persecuție și foamete. În urmă cu aproape 4 ani a venit în România, fiind nevoit să-și părăsească țara natală din cauza persecuției etnice și religioase. Aici a găsit liniște și pace, însă marea lui durere este că nu știe în ce stare se află familia lui, iar contactul cu ei este foarte rar. Solomon este absolvent al Facultății de Inginerie Electrică din Etiopia, însă războiul nu i-a dat șansa să-și pună în practică meseria, astfel mutându-se din loc în loc pentru a o practica. În momentul de față, Solomon se bucură de protecția și ajutorul oferit și de către ADRA România prin proiectul „Speranță pentru imigranți”.
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este adra-imigranti-2-1024x768.jpeg
„L-am cunoscut pe Solomon acum un an și jumătate, poate chiar doi, când una dintre voluntarele ADRA România m-a sunat și mi-a adus la cunoștință că este un tânăr care are nevoie de ajutor. Ne-am întâlnit, am povestit și de atunci am rămas foarte buni prieteni. Când Dumnezeu așază lucrurile, ele nu simt nici grabă nici întârziere. Mă bucur să putem fi alături de ei, unde prietenii noștri să descopere România cea ospitalieră, limba noastră grea, dar frumoasă și atât de utilă pentru ei și, mai ales, prietenia voluntarilor ADRA” a declarat Mihai Brașov, Asistent Manager Voluntar ADRA România. Coordonator Proiect ”Speranță pentru Imigranți”.
ADRA România este solidară cu refugiații, implicându-se și îndemnând la un răspuns plin de compasiune. Prin proiectul „Speranță pentru Imigranți”, ADRA România recunoaște umanitatea în această criză a refugiaților, cât și valoarea fiecărui om implicat. Prin faptul că drepturile omului sunt respectate și se acționează cu compasiune, se transmite un mesaj clar de putere pe parcursul acestei situații complexe și fragile. Prin activitățile sale specifice, ADRA dorește minimalizarea impactului acestei situații copleșitoare și de nesuportat pentru cât mai mulți bărbați, femei și copii.
”Situația refugiaților din Europa și din alte continente este o chemare la responsabilitate și la compasiune în vederea acordării priorității vieții și demnității umane. Adevăratul test al oricărei umanități se dă în momentul de criză. În contextul amplorii fără precedent a crizei refugiaților din Europa, în cadrul proiectului ”Speranță pentru Imigranți”, ADRA România solicită solidaritate pentru criza refugiaților prin susținerea statelor terțe care găzduiesc un foarte mare număr de refugiați. În spatele mărturiilor și statisticilor există oameni reali cu povești triste despre suferință și pierderi, precum și despre speranță și motivație, oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată, dar care au nevoie de ajutor” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România.
Din anul 2015, atât în țară, cât și în afara țării, ADRA România implementează proiectul ”Speranță pentru Imigranți” prin care susține refugiații, imigranții și emigranții. Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România și să se implice o pot face prin: • voluntariat (în țară sau în afara țării), • donații materiale (în special produse medicale, dar și produse alimentare, de igienă și îmbrăcăminte), • donații financiare în Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea cu mențiunea ”ADRA refugiați”, • donații financiare în contul ADRA sau • donând direct pe site-ul adra.ro/doneaza pentru proiectul ”Speranță pentru imigranți” sau • donând oricând 2 Euro prin SMS la numărul 8845 cu textul ”ADRA”.
https://www.youtube.com/watch?v=2Y0Yn1y26JA&ab_channel=ADRARomania
Începând cu anul 1990, ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit. ADRA România

Susține-l și tu pe Solomon în cadrul proiectului ADRA „Speranță pentru imigranți”!

About The Author
-