DREPTATE. COMPASIUNE. DRAGOSTE: PERSPECTIVE ȘI BUGET ADRA ROMÂNIA 2021

Views
Marți, 24 noiembrie 2020, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România, în vederea evaluării activității organizației pentru anul în curs și a aprobării bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021. În cadrul întâlnirii, s-au validat deciziile Consiliului Director, proiectele ADRA 2020 – 2021, organigrama, grila și procentul de salarizare, raportul administratorului și bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2021, un timp special fiind acordat proiectului Sprijin Umanitar COVID-19”.
”Există oameni pe care cerul îi folosește pentru a-și transmite binecuvântările sale. Încă de la început și din ce în ce mai mult, ADRA a fost și este ”mâna” prin care Dumnezeu oferă binecuvântări oamenilor. Există oameni care niciodată nu ar fi înțeles bunătatea cerului fără implicarea ADRA. Îmi exprim bucuria pentru că, prin ADRA România, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România slujește oamenii nu doar răspunzând nevoile lor spirituale, dar și celor financiare sau de altă natură. Pentru că acest mod de lucru este exact cel care l-a caracterizat pe Domnul Isus, pot spune că, prin ADRA România, Biserica Adventistă din România continuă lucrarea pe care Fiul lui Dumnezeu a făcut-o cât a fost pe pământ. Mă rog și nădăjduiesc ca Dumnezeu să binecuvinteze echipa ADRA și toate proiectele desfășurate” a declarat Georgel Pîrlitu, Prim-Vicepreședinte ADRA România / Secretar Executiv Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România.
”În fiecare an, ADRA România și-a dorit ca previziunile bugetare pentru anul următor să fie depășite, așa că a încercat să anticipeze reprezentativ și să abordeze strategic viitorul. Situațiile neașteptate de care suntem convinși că nu vor ezita să apară, precum pandemia COVID-19, nu ne vor înspăimânta, ci, ca de fiecare dată, ne vor da imboldul de a merge mai departe, mai încrezători în implementarea tuturor proiectelor mari și îndrăznețe în acord cu numele pe care îl purtăm: Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor. Știm că nu este ușor, însă știm că ADRA România are o mulțime de sponsori, parteneri și voluntari care fac ca lucrul acesta să devină o realitate. Dumnezeu rămâne Partenerul nostru nevăzut! Sunt atâția beneficiari care deja ne așteaptă” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România.
Proiectele ADRA România pentru anii 2020 – 2021 se încadrează în cele 5 direcții de acțiune ale Agenției: Dezvoltare economică, Educație și sănătate de bază, Lupta împotriva violenței în familie, Asistarea victimelor dezastrelor naturale și Asistarea categoriilor sociale defavorizate. Dintre toate proiectele desfășurate, proiectul ADRA ”Vreau la școală!” se remarcă printr-un număr mare de înscrieri de la an la an. Un număr de 347 de copii cu rezultate remarcabile la învățătură au fost aprobați pentru a fi susținuți prin acest proiect în anul școlar 2020-2021. Proiectul ADRA ”Vreau la școală!” susține la școală copii cuminți, harnici, silitori, apreciați de către autoritățile locale și cu rezultate bune la învățătură, deși provin din familii vulnerabile.
Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.
ADRA România

DREPTATE. COMPASIUNE. DRAGOSTE: PERSPECTIVE ȘI BUGET ADRA ROMÂNIA 2021

About The Author
-