Alaturi de cei nevoiasi

Views

Impresii după o zi în care Dumnezeu nu ne-a lăsat să stăm acasă…

Printre fulgii de zăpadă care azi au căzut din abundență, frații din Biserica Adventistă Peretu 4 au ales să nu stea acasă, ci să împartă printre cunoscuții lor din mai multe sate 7 cutii pline cu banane… Rezultatul acestei acțiuni a fost numai bucurie de ambele părți, atât a celor care au primit cât și a acelora care au împărțit darurile la casele lor. Cuvintele de mulțumire ale celor care au apreciat micul nostru gest, ne-au încălzit sufletele cu emoții și dragoste pentru cei din jur.

Vă spunem cu bucurie câteva din întâmplările din această zi, care dovedesc faptul că ajutorul a fost binevenit, a produs multe zâmbete pe fețele oamenilor și mai ales a produs în inimile celor care au primit acest mic dar, să își dorească să ofere la rândul lor celorlalți!

Așadar, la o vizită ni s-a cerut să le lăsăm banane și pentru vecinii lor, iar seara am fost sunat de vecinii lor ca să ne mulțumească pentru bananele care le-au fost aduse de vecini din partea noastră.

O altă bucurie a fost atunci când ultimele banane au fost luate de ultima persoană care a și stat de vorbă puțin cu noi. Pe când vorbeam, pe lângă noi trecea o cunoștință de-a acestei persoane și îmi zice: „Uite fata aceasta! Am putea să-i oferim și ei banane”. Eu m-am grăbit să îi spun că nu mai am, tocmai se terminaseră. Dar femeia aceasta îmi răspunde: „ știu, dar eu am și din ce am, îi voi împărți și ei”. Am văzut cu ochii noștri că „dar din dar se face har”.

Sunt fericit să descopăr că oamenii știu să simtă cu cei din jurul lor, iar la încheierea acestei zile lăudăm pe Dumnezeu pentru cei care ne-au ajutat cu aceste fructe, care au ajuns în casele celor vizitați!

Credem că Dumnezeu a zâmbit astăzi fericit datorită acestei fapte! Să nu ne fie teamă să dăruim pentru că „la vremea potrivită vom secera dacă nu vom cădea de oboseală”.

O noapte binecuvântată să aveți!

Cu respect…Tabacitu Mirel Emil

tel 0767105570

Alaturi de cei nevoiasi

| Articole / Stiri, Intercer |
Despre autor
-