BIBLIA – DESPRE – DESCARCĂ

NOTA IMPORTANTA. Acum folosim pentru cautare aceeasi versiune Cornilescu a Bibliei in romana, oferita de plugin-ul BIBLE SUPER SEARCH.
La link-ul „Descarca” puteti gasi Biblia Cornilescu text si audio despre care puteti citi mai jos.

Studiază Sfintele Scripturi în liniştea casei.

Traducerea folosită de noi conţine textul Bibliei Cornilescu, 1921. Termenii vechi (pîne, cîne etc.) au fost actualizaţi cu termenii din limba română actuală. (pâine, câine etc.) Mulţumim lui Miodrag Rechesan şi colaboratorilor săi pentru pregatirea textului Bibliei în limba română, text care include corectura ortografică şi morfologică a traducerii făcute de Dumitru Cornilescu in 1921.

Prima versiune a Bibliei online de la Intercer a fost instalata la 1 Iulie 1998, scriptul fiind creat de Octavian Lupu in limbaj perl. Ulterior s-au folosit si alte versiuni, cea actuala folosind php+MySQL.

Biblia audio mp3

La fiecare căutare de text puteţi asculta capitolul corespunzător audio, în format mp3. Fişierele de la Biblia audio mp3 sunt pregătite de Gaius Maximus, România, iar lectura este realizată de Alexandru Sorin Farc.

Proiect pregatit pentru internet de Intercer. Prima publicare a acestui proiect a fost realizata in data de 24 Decembrie 2006.