38
Views

De un an de zile peste 10 persoane studiaza si se inchina in fiecare sabat in orasul Uricani, jud. Hunedoara, in urma lucrarii misionarilor Maranatha Romania. Grupa s-a format dupa evanghelizarea sustinuta in acest oras in luna februarie 2011. De atunci si pana astazi grupa s-a omogenizat si a crescut in cunoasterea Cuvantului. 2 persoane sot si sotie au incheiat legamant cu Hristos prin botez in luna august 2011. In luna iunie 2012 alte 2 persoane se pregatesc pentru botez, sot si sotie. De asemenea, in grupa noastra sunt si 7 copii. Spatiul unde ne intalnim in fiecare sabat este inchiriat si nu dispunea de incalzire centrala. Se apropia iarna si incepand cu luna septembrie 2011 grupa din Uricani a inceput sa se roage pentru ca Domnul sa ne ajute sa instalam o incalzire centrala si sa amenajam camera copilor si toaletele. Costul investitiei se ridica la 3 000 de euro.

 

Cu fiecare ocazie publica in care grupa noastra se ruga, Domnul lucra. Intr-o vineri seara ne-am rugat pentru incalzire centrala, pe la ora 19, iar la ora 21 avem 1000 de euro. Intr-o alta ocazie ne-am rugat in sabat la ora 11 si la ora 15 am primit a doua mie de euro. In final am reusit sa strangem fondurile necesare. Acum grupa din Uricani are un loc de inchinare cu incalzire centrala, o camera amenajata pentru copii si toaletele necesare spatiului.

Multumim Domnului si sponsorilor nostrii care ne-au sprijinit cu fonduri pentru locul de inchinare, pentru instalarea incalzirii centrale, amenajarea camerei copiilor si a toaletelor.

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

VEZI VIDEO – Incalzire centrala in spatiul de inchinare din Uricani, jud. Hunedoara

Despre autor
-