31
Views

VEZI VIDEO AICI: www.maranatharomania.ro

In comuna Batar, jud. Bihor, Maranatha Romania sustine periodic un adapost pentru batranii strazii. Aici, sunt adusi din strada, din gari, de la gurile de canal, din parcuri, etc, batrani ai nimanui, care au nevoie de ajutorul si grija noastra. Povestile lor de viata sunt cutremuratoare, multi dintre ei fiind aruncati in strada de proprii lor copii. Cei mai multi dintre acesti batrani nu au pe nimeni, nu au pensie si nici un fel de venit. Cautandu-i pe strada ii gasim cersind si dormind pe sub poduri, prin gari, etc. La adapostul pentru batranii strazii din comuna Batar, acesti batrani ai strazii primesc zilnic in mod gratuit: cazare, masa, adapost si ingrijire permanenta, fara a fi limitati la o anumita perioada. Aici vine oricine are nevoie de ajutor.

 

Acest adapost functioneaza prin credinta si prin donatiile si sponsorizarile in fonduri si alimente. Insa, cea mai mare problema sunt lemnele de foc. Anul trecut Maranatha Romania a finantat instalarea incalzirii centrale la acest adapost pentru batranii strazii. Acum pentru ca cei 40 de batrani sa poata avea caldura in aceasta iarna avem nevoie de 5 masini de lemne pentru toata iarna. In total costul lemnelor se ridica la 6 000 RON pentru toata iarna, sau 1 500 de euro. Este nevoie de o asemenea suma pentru ca sunt 16 calorifere si camerele sunt foarte mari. Mai joi va prezentam materialul video de anul trecut cu instalarea incalzirii centrale de la adapostul pentru batranii strazii.

Maranatha Romania face un apel la toti fratii care doresc si pot sustine acest adapost pentru batranii strazii cu fonduri pentru cumpararea lemnelor de foc. In curand va incepe frigul si inghetul si ne dorim din toata inima sa le putem asigura acestor batrani ai strazii un minim de confort termic.

Asa cum v-am obisnuit, la finalizarea acestui proiect, Maranatha Romania va posta un material video cu mesajul de multumire din partea batranilor strazii adapostiti in camin, din partea administratorului cat si imagini relevante cu lemnele cumparate.

Pentru cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa folositi modalitatile prezentate mai jos:

1. Online, direct cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare deschise pe numele Maranatha Romania

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

VEZI VIDEO – 40 de batrani ai strazii au nevoie urgenta de lemne de foc

Despre autor
-