225
Views

bunLibraria Maranatha este prima librarie crestina din Romania cu caracter umanitar. Asta inseamna ca, orice produs expus la vanzare si comandat de catre clienti in cadrul acestei librarii crestine, devine un ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli foarte grave. Obiectivul nostru este sa generam profit din vanzarea de Biblii, carti crestine, romane crestine, cadouri crestine, etc, cu care apoi sa ne implicam in sustinerea cazurilor umanitare dar si a diferitor proiecte de misiune crestina pe care noi ca asociatie le organizam regulat. Fiecare proiect pe care noi il sustinem, fie ca este vorba de un caz umanitar fie de misiune crestina, il prezentam in articole insotite de materiale foto si video, pentru ca satisfactia clientilor nostri sa fie deplina. In luna Aprilie, Libraria Maranatha a sponsorizat cu suma de 600 de lei, o masa calda pentru 50 de copii saraci din jud. Vaslui. Aceasta grupa de copii este organizata si condusa de fratele Deleu Costel.

In fiecare saptamana se organizeaza cu acesti copii activitati de club biblic prin care se doreste ca mesajul Evangheliei sa fie transmis acestor copii pe intelesul lor. Pentru ca acesti copii provin din familii sarace, in fiecare ocazie, in masura posibilitatilor financiare, se ofera si o masa calda. In acest context, Libraria Maranatha a sponsorizat o masa calda pentru acesti copii pentru toata luna Aprilie.

Planul Librariei Maranatha este ca sa sustina cat mai regulat aceasta actiune de misiune crestina care se desfasoara in jud. Vaslui sub calauzirea fratelui Deleu Costel. Ne dorim ca mesajul Evangheliei transmis pe intelesul copiilor sa ii ajute sa Il cunoasca pe Isus si sa Il primeasca ca Domn si Mantuitor personal in inima lor. Cu ajutorul Domnului, ne dorim ca acest ajutor pe care l-am oferit sa nu fie singular.

Orice comanda de Biblii, de carti crestine, romane crestine, cadouri pentru crestini sau alte produse, de la Libraria Maranatha sau oricare din site-urile din reteaua noastra de librarii crestine online, ne ajuta pe noi sa ne implicam si sa sustinem cat mai multe proiecte, cazuri umanitare si proiecte de misiune crestina. Nivelul implicarii noastre in astfel de proiecte este direct proportional cu nivelul de comenzi la Libraria Maranatha sau de donatii in cadrul asociatiei noastre.

Avem incredintarea ca, cat mai multi clienti vor face comenzi de la Libraria Maranatha pentru ca in felul acesta sa sustina actiunile in care ne implicam. Noi, impreuna, suntem parteneri, colaboratori si impreuna lucratori pentru ca mesajul Evangheliei sa fie transmis in forme cat mai variate la cat mai multe persoane. Noi, impreunam in masura credintei noastre putem sa indeplinim Marea Trimitere pe care ne-a lasat-o Mantuitorul atunci cand s-a inaltat la cer.

Iar atunci cand Isus se va intoarce, nu ne va intreba cate scoli de teologie avem sau cate mastere, cate predici am tinut, ce confesiune religioasa avem, de cate ori am citit Biblia, etc, ci, ce am facut pentru cei in nevoi de langa noi. Tot ceea ce am facut pentru cei in nevoi de langa noi, totul se contabilizeaza in contul lui Isus, totul a fost facut lui Isus.

Cu respect
Libraria Maranatha
www.librariamaranatha.ro

VEZI FOTO – Libraria Maranatha a sponsorizat o masa calda pentru 50 de copii saraci din Vaslui

About The Author
-