41
Views

De mai multe luni de zile ati putut urmari pe site-ul nostru povestea trista de viata a lui Ion, un barbat de doar 45 de ani din jud. Caras Severin care in urma unui accident a ramas fara maini si fara picioare. Accidentul tragic a avut loc in urma cu 9 ani de zile. Ion lucra in padure pe un TAF, l-a un moment dat a derapat si s-a rasturnat intr-o rapa. Un coleg, tata a noua copii a murit pe loc, Ion fiind prins sub TAF care i-a retezat mainile si picioarele. Din acele momente viata lui a luat o intorsatura radicala. A stat cateva luni in spital, sotia l-a parasit ajungand in final sa locuiasca intr-0 casa parasita, fara curent, semnal la telefon, in munti, intr-o padure la aproximativ 20 de km de cea mai apropiata localitate. Visul lui cel mai mare a fost sa mearga din nou, chiar daca numai cu ajutorul unor proteze. Maranatha Romania l-a gasit pe Ion in casa parasita din padure, l-a ajutat cu alimente, haine, soba de foc si in final cu doua proteze pentru ambele picioare. Protezele au fost realizate in Italia prin asociatia AUCI. Cu ajutorul sponsorilor si donatorilor nostri Ion a ajuns in Italia. Aici a fost gazduit si i s-au oferit toate conditiile necesare in Biserica Adventista Romana din Roma prin fratele pastor Benone Lupu. In final, Ion are cele doua proteze iar acum zilnic exerseaza pentru a invata sa mearga din nou cu cele doua proteze. Acum, visul lui Ion este sa revina in societate, sa isi inchirieze o casa in sat si sa poata duce o viata normala.

Mai jos va oferim cateva imagini foto din Italia urmand ca in curand sa postam si un material video de multumire din partea lui Ion. Multumim Domnului care a miscat inimile celor de la AUCI Italia care l-au ajutat pe Ion.

Multumim din suflet fratelui pastor Benone Lupu pentru ajutorul oferit pentru Ion cat si Bisericii Adventiste Romane din Roma. Din partea lui Ion le transmitem salutari si multumiri celor din AZS Roma. De asemenea, Maranatha Romania va multumeste pentru ajutor.

Pentru informatii suplimentare despre Ion ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

VEZI FOTO – Dupa 9 ani Ion merge din nou cu ajutorul protezelor

Despre autor
-