308
Views

Prieten drag,

Imi aduc aminte cum, copil fiind, cea mai mare placere a mea era sa citesc. Citeam, tot ce prindeam in mana. Intr-o zi, bunica mea a cumparat o Biblie de la Biserica si…  nici aceasta Carte nu a scapat necitita. Mi-a atras atentia un verset pe care nu puteam sa-l inteleg atunci. „Este mai ferice sa dai…” Cum, ma intrebam, cum sa fii fericit cand dai? Fericit sunt cand primesc, cand am cat mai mult eu…dar sa dau si sa fiu fericit?

 

A trecut putin timp de cand v-am povestit despre fetele ce invata la lumina lumanarii cu rezultate foarte bune, despre dorinta, despre telul lor de a ajunge una farmacist si cealalta informatician, dar si despre marea lor nevoie de a avea energie electrica in casa. Sunt atat de fericit ca nu ati ramas indiferenti si cu ajutorul vostru, acum aceste fete se pot bucura invatand la lumina becului.

 

Au trecut anii copilariei mele si am inceput incet, incet sa inteleg marele adevar biblic. Si stiti de ce? Pentru ca stiu ca atunci cand ai daruit, ai simtit fericirea in inima ta, ai daruit cu bucurie dar mai mult decat atat, desi tu nu ai vazut, eu am vazut aceasta fericire si bucurie a ta multimplicandu-se. Da! Fericirea ta, numai in acest caz s-a multiplicat cu 4, ba nu, cu 6. Patru copii alaturi de mama lor si (cand va ajunge acasa) tatal, sunt acum bucurosi si fericiti. Nu-i asa ca se merita?

 

Dragii mei, daca vreti ca bucuria si fericirea voastra sa se multiplice, nu stati nici indiferenti nici linistiti acasa, in timp ce alti copii nu au lumina, caldura sau ce manca. Dumnezeu v-a daruit atatea binecuvantari si asteapta sa se foloseaca si de voi pentru a aduce bucurie si fericire in inimile lor.

Valoarea luminii

| Articole / Stiri |
Despre autor
-