43
Views

Știri medicale importante:

Deşi populare, suplimentele nutritive sunt mai puţin eficiente în prevenţia cancerului decât alimentele care conţin aceleaşi substanţe.

Mai mult de 10.000 de cazuri de cancer la san ori de colon ar putea fi prevenite printr-o simpla plimbare, sustin expertii.

Consumul variat de fructe şi legume diminuează riscul de declanşare a unor tipuri de cancer pulmonar în cazul persoanelor care fumează.

Rata cancerului esofagian a crescut cu 50% in Marea Britanie, iar specialistii cred ca acest lucru are legatura cu obezitatea.

Un studiu recent atrage atentia ca alimentele bogate in grasimi, la pubertate, cresc riscul de cancer mamar pe parcursul vietii.

Sunt mai predispuse persoanele cu pancreatită cronică şi cele cu diabet zaharat.

Alte stiri medicale, pe www.stiri-info.ro/sanatate.

 Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. www.stiri-info.ro/sanatate nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 26.08.2010 – 02.09.2010

About The Author
-