41
Views

Știri medicale importante: 

Dieta Atkins, bazată pe proteine de provenienţă animală creşte gradul de mortalitate în rândul celor care o pun în aplicare.

Cercetarile in domeniu au demonstrat ca mersul pe jos poate sa imbunatateasca conectivitatea intre circuitele creierului.

O strângere de mână fermă ar putea fi un indicator eficient al unei speranţe de viaţă mai mari, afirmă specialiştii britanici de la Medical Research Council.

Persoanele înconjurate de prieteni şi familie au cu 50% mai puţine şanse de a deceda devreme.

Cercetătorii vin acum cu dovezi ştiinţifice în sprijinul vechii zicale potrivit căreia cei care îi ajută pe ceilalţi se ajută pe sine.

Potrivit standardelor, o talie care nu ne pune sănătatea în pericol este de până la 80 centimetri în cazul femeilor, iar la bărbaţi ajunge până la 94 de centimetri.

Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. http://www.stiri-info.ro/sanatate/ nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 10.09.2010 – 16.09.2010

Despre autor
-