31
Views

Știri medicale importante:

Gravidele care stiu ca au probleme cu tensiunea, fiind predispuse la hipertensiune, ar trebui sa ia zinic, pe perioada sarcinii, o doza mica de aspirina, spun expertii britanici.

O portie de nasturel sau macris de balta, zilnic, protejeaza de cancer, mai ales de cel mamar, arata un nou studiu.

Un studiu recent realizat de oamenii de ştiinţă de la Colegiul Medical “Conell” din New York relevă că fumatul pasiv afectează genele.

Persoanele care consumă zilnic 80 g de legume cu frunze verzi prezintă un risc cu 14 la sută mai mic de a dezvolta diabet zaharat.

Acelaşi virus care a dus la eradicarea variolei în anii 70 este folosit acum în lupta cu cancerul. Este doar unul dintre virusurile modificate de specialişti cu scopul de a distruge tumorile maligne.

Consumul regulat de spanac şi de alte legume cu frunze verzi, ca varza, broccoli şi lăptucile, reduce riscul de diabet de tip 2, cea mai răspândită formă a bolii.

Alte stiri medicale, pe www.stiri-info.ro/sanatate.

Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/ preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. http://www.stiri-info.ro/sanatate/ nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 20.08.2010 – 26.08.2010

About The Author
-