43
Views

Știri medicale importante:

Oamenii de ştinţă au descoperit o genă, prezentă şi la oameni, care îi face pe şoareci mai inteligenţi atunci când este inactivă, scrie Daily Mail.

Marcării ADN specifici, descoperiţi de cercetători, se situează în aceeaşi arie cerebrală ca şi variantele genetice asociate cu autismul şi schizofrenia.

Cei care sufera de migrene ar putea scapa de acest cosmar, pentru ca oamenii de stiinta au descoperit ca migrenele nu sunt decat urmarea mutatiilor unei gene, ce poate fi dezactivata.

Un grup de specialişti de la Universitatea California, din San Francisco, susţine că aspirina injectabilă te scapă de migrene.

Copiii care asistă la certurile dintre părinţi vor perpetua modelul învăţat în familie de a rezolva conflictele prin agresivitate sau vor trece în extrema cealaltă, adoptând o atitudine foarte paşnică.

Şi copii sunt afectaţi de evenimentele stresante sau neplăcute din viaţa lor şi ajung să sufere de depresie, potrivit BBC.

Alte stiri medicale pe: http://www.stiri-info.ro/sanatate/.

Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. http://www.stiri-info.ro/sanatate/ nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 24.09.2010 – 30.09.2010

Despre autor
-