55
Views

Persoanele care au suferit un infarct sau cei cu rude apropiate cu aceeaşi problemă au un risc crescut de recidivă, după efectuarea unor proceduri dentare invazive, potrivit unui nou studiu.

Depresia este una dintre cele mai dificil de inteles si tratat afectiune, cauzele sale fiind greu de eludat. Insa cercetatorii de la Yale vin cu o teorie nou-nouta, conform careia ne-am putea naste cu aceasta predispozitie.

Un studiu recent publicat de Jurnalul Medical Britanic evidentiaza ca riscul aparitiei cancerului de esofag poate fi crescut in cazul in care bei ceai foarte fierbinte, avand o temperatura de peste 70 grade Celsius.

Cercetătorii americani spun că luteolina, o substanță care se găseşte în ţelină, reduce inflamaţiile apărute la nivelul creierului ce cauzează pierderile de memorie.

Foarte mulți obezi nu se percep astfel și nu conștientizează riscurile asociate obezității, indică un nou studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Texas.

Ananasul ameliorează du­rerile de cap şi pe cele musculare, susţin specialiştii în nutriţie.

Alte stiri medicale pe: http://www.stiri-info.ro/sanatate/.

Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. http://www.stiri-info.ro/sanatate/ nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 15.10.2010 – 21.10.2010

| Articole / Stiri |
About The Author
-