36
Views

Stiri medicale importante:

Copiii mamelor abuzate, mai ales fetitele, risca sa devina obezi pana sa implineasca varsta de 5 ani, arata un studiu recent.

Parintii care-si tin copiii acasa, refuzand sa-i trimita la gradinita, nu fac decat sa le creasca micutilor riscul de a se imbolnavi de leucemie, arata un studiu recent.

Nefumătorii care se află în mod constant într-un mediu viciat de fum de ţigară prezintă un pericol cu 50% mai mare de a suferi diferite afecţiuni mintale. 

Cercetatorii americani au descoperit ca persoanele care sufera de insomnie cronica prezinta un risc de trei ori mai mare de a deceda, indiferent de cauza. 

Acidul folic, cunoscut şi sub denumirea de vitamina B9, poate preveni sau chiar trata depresia, indiferent de stadiul acesteia.

Copiii care merg la culcare la aproximativ la aceeasi ora zilnic au rezultate mai bune la scoala decat cei care nu si-au facut un obicei din asta. 

Structura creierului unui copil care se bucură de afecţiunea părinţilor diferă de aceea a creierului copiilor neglijaţi. 

Un nou test sangvin, capabil să detecteze cancerul cu şase ani înainte de formarea tumorilor, a fost creat de cercetătorii britanici.

Alte stiri medicale, pe www.stiri-info.ro/sanatate.

Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. www.stiri-info.ro nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 04.06.2010 – 10.06.2010

About The Author
-