74
Views

500 de copii se imbolnavesc de cancer anual in Romania. Familiile acestor copii trec prin adevarate drame in Romania atat datorita diagnosticarii intarziate cat si datorita faptului ca multe medicamente lipsesc in tara noastra. In momentul de fata in Romania 5000 de copii sufera de leucemie. 80% din copii care sufera de leucemie pot fi salvati. Ce putem face noi pentru acesti copii bolnavi de cancer si leucemie? In urma cu cateva luni de zile s-a lansat prima librarie crestina caritabila din Romania, Libraria Crestina Maranatha. Aceasta librarie dispune in momentul de fata de peste 2500 de titluri de carti crestine, de la: romane crestine, biblii, carti crestine pentru copii, carti de teologie, dictionare biblice, etc. In total, 7000 de carti crestine stau pe rafturile acestei librarii. Toate aceste carti crestine sunt puse in vanzarea pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer si leucemie.

Orice carte crestina comandata de la Libraria Maranatha devine un ajutor pentru copii bolnavi de cancer si leucemie.

Ajutorul financiar pe care il oferim in urma vanzarii de carti crestine este directionat spre tratamentul bolii (atat in tara cat si in strainatate) cat si pentru operatii costisitoare.

Impreuna putem schimba o viata, putem salva o viata. In momentul de fata urmatorul caz umanitar in care Libraria Crestina Maranatha se implica, este cazul Andradei Uskar, din jud. Hunedoara, care sufera de leucemie si pentru ca viata ei sa fie salvata are nevoie urgenta de 50 000 de euro. Libraria Maranatha isi pune in continuare la dispozitie tot stocul de carti crestine pentru salvarea Andradei. Cei care doriti sa fiti alaturi de noi in aceste cazuri umanitare, va rugam sa vizitati site-ul nostru: www.librariamaranatha.ro

Salvati copii cu cancer si leucemie

About The Author
-