630
Views

Pentru un studiu aprofundat al Scripturii ai nevoie de o concordanta biblica completa. Concordanta biblica este o unealta foarte cautata de cercetatorii bibliei, pentru ca ea te ajuta sa gasesti foarte usor detalii despre un anumit subiect, nume biblic, localitate, etc. Odata ce ai indentificat cuvantul despre care doresti sa afli cat mai multe lucruri, nu iti ramane de facut decat sa parcurgi firul textelor biblice pe care concordanta ti-l ofera.

In limba romana se gasesc mai multe concordante biblice, insa cea mai completa concordanta biblica este ,,Concordanta biblica si dictionar de nume biblice” pe care o puteti gasi la Librarie Crestina Maranatha. Comanda acum ,,Concordanta biblica si dictionar de nume biblice” si beneficiezi de un pret special de numai 109 RON.

Librarie Crestina Maranatha este o librarie noua, care va ofera o gama de peste 2 500 de titluri de carti crestine, de la romane, crestine, carti crestine pentru copii, biblii, etc. Librarie Crestina Maranatha este o librarie caritabila, orice comanda de carti crestine de la aceasta librarie devine un ajutor umanitar, in mod special pentru copii bolnavi de cancer si leucemie.

Librarie Crestina Maranatha
www.librariamaranatha.ro

 

OFERTA: Concordanta Biblica si dictionar de nume biblice

About The Author
-