31
Views

Asociatia umanitara Speranta pentru Romania se implica cu devotament in rezolvarea celor mai dificile cazuri sociale: familii sarace, batranii strazii, copii strazii, persoane cu handicap, etc. Ne bucuram ca in anul acesta mai multe vedete de muzica au fost alaturi de noi, si au transmis mesaje pentru cei care erau in atentia noastra, ne referim aici in mod special Celia si Lora.
Incepand cu anul 2012 am inceput sa ajutam si copii bolnavi de cancer, leucemie sau boli incurabile. Un astfel de caz, a fost cel al lui Rares Basarab, un baietel de numai 3 anisori, din Calan, jud. Hunedoara. Incepand cu luna Septembrie 2012 am preluat cazul Andradei Uskar, care sufera de leucemie si in momentul de fata este in Italia la tratament. Pana in momentul de fata tratamentul a decurs foarte bine si sansele de refacere sunt foarte mari. Insa, pana la finalul tratamentului Andrada mai are nevoie de 50 000 de euro. Dvs ne puteti ajuta sa rezolvam aceste cazuri umanitare fara sa va coste nimic. Cum? Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia umanitara Speranta pentru Romania. 2% din impozitul pe venit poate salva viata unui copil bolnav de cancer sau leucemie. Puteti directiona 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Speranta pentru Romania completand formularul care vi se potriveste de la meniul din bara de sus ,,2%”
Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Speranta pentru Romania si vei fi partenerul nostru in salvarea copiilor care sufera de cancer si leucemie.

Echipa Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.ro

Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre copii care sufera de leucemie

About The Author
-