297
Views

O MAMA AVEM

Rugaciuni pentru sanatatea unei mame – Maria Mihailescu

Motto: Decat o viata intreaga cioara, mai bine o vara vultur- Arh. Gheorghe Petrescu

Autori: Arh. Gheorghe si Stanuta Petrescu-CUA University-Washington-DC-SUA

Sponsor: Adrian Dobrovolschi

Maria Mihailescu, este mama lui Lucian Mihailescu autorul de drept al Intercer.ro si artizanul acestui comunicari electronico-video prin internet, trece prin momente ce nu mai el si familia sa le stie. Mama lui, Maria Mihailescu, a suferit mai multe interventii chirurgicale prin diverse spitale ale Romaniei, dar, rezultatul actulal nu este asa de bun, dar apeleaza la fiecare dintre noi sa o sustinem in rugaciunile noastre. Numai sa nu fii pe un pat de spital, ca sa-ti aduci aminte, atunci, de facatorul tau, Dumnezeu.

Cand erai mic, mamica ta care acum, este intre viata si moarte, avea grija de odorasul ei cel drag si scump, si nu dormea prea mult ca, printisorul din leaganul amintirilor, ba vroia apa, ba ceva dulce, ba sa se joace sau sa cante in limba lui de o veselie ce nu deranja pe nimeni. Si asa zi de zi si noapte de noapte, aceasta mamica care sta acum, pe un pat strain de spital, nu are puterea sa mai faca asemenena lucruri ca altadata. Asteapta interventia Creatorului care da viata si asteapta rugaciunea mea si a ta, intr-o noapte tarzie, de vara torida cu miros de grau copt in lanurile Baraganului. Acolo, in leaganul Sloboziei, s-a nascut peste noapte acum 17 ani Intercer.ro, o poarta deschisa spre cer. O mana de ajutor, la noua retea electronica de socializare a credintei noastre AZS, pe Internet, si aceasta mama, pe numele ei adevarat, Maria Mihailescu, a pus la dispozita acestei lucrari, timpul ei pretios de, mama.

Astazi, aceasta mama, zace pe un pat de spital, si asteapta o interventie pura si miraculoasa de insanatosire grabnica, de la Dumnezeul ei si al nostru. Este greu sa astepti ceva, care nu mai vine, dar este mai mare bucurie cand acel tarziu, devine mai aproape de noi, ca o raza de speranta, pentru viitor. Acest viitor plin de speranta, va sa vina pe nori, cu miliardele de ingeri, cu un Isus Biruitor al Neamurilor, care si-a dat viata pentru neamul omenesc. Si atunci orice om il va vedea, nu ca Mantuitor ci ca Judecator Asteptam mereata zi, unde nu va mai fi suferinta, boli incurabile, dureri si suspinuri intre o zi si o noapte, unde ceasul parca sta pe loc, aici acum, dar va veni mareata zi cu mii de cantareti si cantarete, ce nu si-au plecat ghenunchiul in fata unui baal pamantesc. Asa va fi mareata zi a revenirii lui Isus a doua oara pe norii cerului. Pana atunci, sa ne rugam fierbinte pentru aceasta mama a Israel-ului Romamesc, Maria Mihailescu, sa-i aline durerea, sa-si revina la sanatatea ei din tinerete, si sa aduca bucurie din nou familiei ei, greu incercata, intr-o perioada lunga de timp. La El este invierea, din moarte la viata vesnica, si trupul acesta supus putrezirii, se va imbraca in nemurire in veci de veci Amin!

O MAMA AVEM

Despre autor
-