52
Views

Libraria Crestina Maranatha este cel mai nou magazin online cu carti crestine. Scopul librariei noastre este sustinerea proiectelor umanitare  in mod special sustinerea cazurilor de copii bolnavi de cancer si leucemie.  Desi piata de carti crestine din Romania este destul de mare, Libraria Crestina Maranatha este prima librarie crestina caritabila din Romania. Libraria Crestina Maranatha este o librarie speciala, avand in vedere ca prin vanzarea de carti crestine noi urmarim sa salvam viata unor copii bolnavi de cancer si leucemie.

Totusi, nu ne vom axa numai pe sustinerea unor astfel de cazuri umanitare, ci si pe proiecte pentru sustinerea batranilor strazii, copii strazii, familii sarace, etc.
 Toate proiectele umanitare in care ne implicam vor fi prezentate si insotite de materiale video pe site-ul nostru la sectiunea ,,Stiri”, cat si pe site-ul asociatiei noastre.
TU POTI FI PARTENERUL NOSTRU! TU POTI CONTRIBUI LA SALVAREA COPIILOR CU CANCER SAU LEUCEMIE
Comanda orice carte crestina de la Libraria Crestina Maranatha. Orice comanda de carte crestina de la libraria noastra devine un ajutor umanitar.
In felul acesta ne oferi posibilitatea sa intervenim financiar si sa sustinem operatii sau tratamente foarte costisitoare pentru copii bolnavi de cancer sau leucemie, atat in tara cat si in strainatate.
Iti multumim ca vei alege Libraria Crestina Maranatha. Iti multumim ca esti clientul nostru si partenerul nostru in aceste acte de caritate crestina.
Echipa Libraria Maranatha

Libraria Maranatha, prima librarie crestina caritabila din Romania

Despre autor
-