221
Views

Imagine carte_IosifEvenimentul Zilele Institutului Teologic Adventist din 8-10 mai 2015 a adus și o lansare de carte. Momentul organizat în premieră într-o astfel de ocazie este rezultatul unei inițiative pe care au avut-o mai mulți studenți de la Institutul Teologic Adventist. Cartea scrisă de dr. Rivelino Montenegro, Iosif, Președinte și Director Executiv. Nu doar un visător prezintă 7 principii care îi pot ajuta pe tineri să se bucure de împlinire în viață și succes în activitatea profesională.

Iosif a visat că va fi un conducător, dar nu și-a imaginat câte dificultăți a trebuit să învingă pentru a-și împlini visurile. Trădat de frații lui, vândut ca sclav și întemnițat pe nedrept, Iosif a parcurs un drum greu, prin care a învățat că, pentru a avea succes profesional, nu este suficient să visezi.

După un studiu detaliat al vieții lui Iosif, în Egipt, dr. Montenegro prezintă caracteristicile care au fost vitale pentru succesul lui Iosif și care îi sunt necesare fiecărei persoane care are de înfruntat lupta feroce și, uneori, nedreaptă a ascensiunii către succesul profesional.

În carte sunt prezentate mai multe interviuri cu persoane care au experimentat atât eșecul, cât și succesul în activitatea profesională. În plus, cartea are un capitol bonus cu idei practice pentru orice tânăr care este la începutul activității profesionale.

Această carte este ideală pentru

  • Studenţi
  • Elevi de liceu
  • Tineri antreprenori
  • Tineri care sunt la începutul carierei
  • Cei care, deși fac tot ce pot, totuși nu au găsit un loc de muncă sau sunt într-un blocaj în viaţa profesională.

Rivelino-MontenegroDr. Rivelino Montenegro este inginer în știința și ingineria materialelor, are un doctorat în chimie la renumitul Institut „Max Planck”, din Germania. Pe lângă experiența profesională dobândită în multe țări, ca Brazilia, Canada, Germania și Portugalia, începând cu domenii ca nanotehnologia și terminând cu implanturile medicale, a publicat nenumărate articole în reviste științifice internaționale. De asemenea, a acordat multe interviuri pentru un număr de posturi TV şi a conferențiat în mai multe țări. Cartea sa este tradusă în limbile portugheză, spaniolă, engleză, franceză, germană, rusă, lituaniană, japoneză și coreeană.

Acum, cartea poate fi comandată prin email la adresa secretariat@institutadventist.ro sau la numărul de telefon 0747342405. În curând cartea va fi disponibilă atât pe site-ul www.viatasisanatate.ro cât și în rețeaua națională de librării a editurii Viață și Sănătate. Pentru o versiune în altă limbă accesați www.josephceo.com.

DSC_0503

Lansare de carte „Iosif, Președinte și Director executiv” la Institutul Teologic Adventist

| Articole / Stiri |
Despre autor
-