74
Views

Swizen este un tanar de 19 ani din Uganda, student la medicina in Romania. A ajuns in tara noastra in conditii nu tocmai placute. Daca stai si ii asculti povestea de viata te cutremuri. Acasa mai are inca 4 frati iar parintii lui sunt despartiti. Mama lui este grav bolnava, iar tatal lui locuieste cu a doua sotie. Mama lui vitrega a incercat sa il otraveasca pe el si pe fratii lui. Au scapat insa cu totii. In urma cu un an, a fost mintit de un agent ugandez ca daca va veni in Romania sa studieze medicina, facultatea va fi  gratis si nu trebuie sa plateasca taxe, avand loc de munca asigurat cu 7 euro pe ora. Tatal lui a vandut vacile familiei ca sa plateasca biletul de avion.

VEZI VIDEO AICI: http://www.maranatharomania.ro/proiecte-de-viitor/ugandez/

Ajuns in Romania a aflat ca a fost mintit si ca trebuie sa plateasca taxa la facultate. Pentru a plati taxa pentru anul I de studii tatal sau a vandut o casa. A terminat anul I la medicina cu note foarte mari, insa cu mari sacrificii financiare. Au fost zile cand a mancat numai paine goala. Nu se poate intoarce acasa pentru ca nu are bani de avion. El dorea sa munceasca sa poata continua studiile. Visul lui este sa ajunga medic cardiolog. Pe timpul vacantei de vara a lucrat ingrijitor la vaci, la niste frati adventisti. Doreste din toata inima sa isi poata continua studiile, insa are nevoie de 3 200 de euro pentru taxa la facultate pana pe data de 3 octombrie a.c.

Povestea lui ne-a emotionat si frati crestini au inceput sa se roage ca Domnul sa intervina in viata acestui tanar pentru a primi cei 3 200 de euro.

Facem un apel la intreaga fratietate adventista din tara si strainatate sa se roage ca Domnul sa intervina pentru Swizen, pentru a primi cei 3 200 de euro.

Dupa ce Domnul va interveni si Swizen va plati taxa scolara incepand anul II de studii, vom face un nou material video, un interviu cu mesaj de multumire din partea lui Swizen pentru Dumnezeu cat si pentru toti sponsorii care vor fi implicati in ajutorarea lui. Credem ca Domnul va face minuni pentru Swizen, de aceea ,,Laudam pe Domnul’‘ in avans, ca totul este pregatit, fondurile sunt pregatite, asteptam in tacere raspunsul Lui.

Daca sunt persoane care doresc sa il ajute, sa doneze fonduri pentru taxa scolara de 3 200 de euro, o pot face in urmatoarele modalitati:

1. Online direct cu cardul: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Asoc. Maranatha Romania:

-IN LEI: RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO: RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank,

CODE  SWIFT: RZBRROBU

 

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email:maranatharomania@gmail.com

Telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

 

Cu stima si respect

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

IMPRESIONANT – Ajuta un tanar ugandez sa lupte pentru viitorul lui

Despre autor
-