249
Views

EMA_103 copyStudenții Institutului Teologic Adventist au trecut cu bine ultimul test al anului universitar 2013-2014. Rata de promovare a examenului de licență a fost de 100%. Dar aceasta nu este singura veste bună. Faptul că media notelor obținute a fost de 9,13, toate notele fiind peste 8, este un alt motiv de bucurie. Mediile notelor obținute la fiecare program universitar de licență sunt următoarele: Teologie Adventistă Pastorală (9,45), Limba și Literatura Română – Limba și Literatura Engleză (9,01), Asistență Socială (8,60) și Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar (9,54).

Zenobia NiculitaEste ușor de înțeles că această situație fericită aduce multă împlinire nu doar studenților ci și profesorilor care i-au îndrumat. “Promovarea integrală la examenul de licență cu rezultate notabile nu ar fi fost posibilă fără efortul, perseverența și dedicarea absolvenților. Este un motiv de mulțumire și bucurie pentru întregul corp al cadrelor didactice și un model încurajator pentru urmatoarele generații de absolvenți”, a declarant Lect. Univ. Dr. Zenobia Niculiță, manager la programul de studii PIPP.  

Eliza SpatareluÎn ultimii ani a devenit o tradiție ca absolvenții programului de studii PIIPP să fie “răsplătiți” cu cele mai mari note, iar între mediile finale la examenul de licență să fie și nota 10. În acest an nota maxima a fost obținută de Eliza – Mihaela Spătărelu. Mesajul ei surprinde câteva elemente care explică acest rezultat foarte bun. “Acum trei ani, am venit la Institutul Teologic Adventist convinsă fiind că dețin suficiente cunoștințe încât să pot obține o diploma nouă, cu eforturi minime. Primul contact cu profesorii și colegii mei mi-a schimbat radical perspectiva. Calitatea profesorilor, maniera acestora de a comunica cu studenții, disponibilitatea lor de a se implica și a se dărui în procesul predării și învățării, diversitatea situațiilor și experiențelor de învățare și climatul academic cu totul special m-au convins într-un timp extrem de scurt că noua conjunctură merită toată atenția, toate eforturile și toată concentrarea mea. M-am trezit implicată serios în viaţa de student, participând la cursuri mult mai des decât am hotătât iniţial, cucerită fiind de noile perspective prezentate de cei mai buni profesori pe care i-aş fi putut avea. Am început cu mândire, am terminat cu umilinţă, în contemplarea vastului univers de cunoaştere ce se aşteaptă a fi cucerit. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru experința plină de prospețime care mi-a oferit o orientare clară și o identitate specială.”

De asemenea, trebuie amintit că această reușită nu ar fi fost posibilă fără ajutorul lui Dumnezeu. Este încă o dovadă a binecuvântării Lui și a interesului pe care îl are pentru educația adventistă. Această certitudine poate să rămână o mărtuire care să aducă speranță dar și multă responsabilitate atât pentru studenții care sunt acum la Institutul Teologic Adventist, cât și pentru tinerii care doresc să li se alăture. În acest an sesiunile de admitere vor fi între 14-24 iulie și 8-18 septembrie. Pentru mai multe informații accesați adresa de internet www.institutadventist.ro/admitere sau sunați la numerele de telefon 021 369 53 50 și 0744 68 51 23.

Emanuel Sălăgean / Institutul Teologic Adventist

EMA_234 copy

Examenul de licență promovat 100% la Institutul Teologic Adventist

| Articole / Stiri |
Despre autor
-