45
Views

biblia pentru copiiCu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Maranatha Romania initiaza mai multe proiecte umanitare de ajutor pentru copii orfani sau copii care provin din familii numeroase si sarace. Astfel, avem in vedere aici ajutorarea cu rechizite scolare a 50 de copii dintre care o parte dintre ei sunt copii orfani, crescuti in general de mame sau de bunici. Aceasta actiune de ajutor cu rechizite este o continuare a ajutorului din luna Septembrie odata cu inceperea noului an scolar. De asemenea, dorim sa oferim pachete consistente cu alimente familiilor sarace cu multi copii. In acest context, avem in atentia noastra 150 de copii proveniti din cele doua categorii sociale defavorizate de mai sus, carora dorim sa le oferim si cate o Biblie pentru copii. Actiunea noastra nu se limiteaza numai la oferirea de ajutor umanitar ci si la consiliere spirituala. De aceea, ne dorim ca ajutorul nostru cu rechizite si alimente de Sarbatori sa fie completat de o Biblie pentru fiecare copil. Biblia oferita cu aceasta ocazie va fi un misionar pentru fiecare copil. Ne dorim si ne rugam ca aceste Biblii pentru copii sa ii ajute sa Il cunoasca pe Isus in viata lor din frageda copilarie. De asemenea, dorim sa oferim copiilor strazii cate o Biblie pentru copii. Si in anul acesta peste 120 de copii ai strazii vor primi din partea noastra o masa calda cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Cei mai multi dintre acesti copii ai strazii stiu sa citeasca si le va fi de mare ajutor o astfel de Biblie pe intelesul lor.

In total avem nevoie de aproximativ 300 de Biblii care vor fi donate copiilor strazii, copiilor orfani si copiilor care provin din familii sarace.

Facem un apel la toti fratii care ne pot sustine cu fonduri pentru achizitionarea acestor Biblii sau direct cu Biblii. O Biblie pentru copii poate fi achizitionata cu 20 de lei. Pentru a le procura avem nevoie de 2 000 de lei. Cei care doriti puteti dona direct aceste Biblii prin posta, pe adresa:

Maranatha Romania

Com. Sepreus, jud. Arad, nr. 19

Pentru mai multe informatii despre acest proiect cat si pentru cei care doresc sa doneze direct Biblii pentru copii, ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa faceti direct donatii va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. Doneaza prin transfer bancar in conturile deschise pe numele asociatiei Maranatha Romania de la Raiffeisen Bank, de mai jos:

-IN LEI: RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO:  RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Doneaza 300 de Biblii pentru copii strazii, copii orfani si saraci

About The Author
-