46
Views

papioane barbatiS-a deschis magazinul online „www.papioanetalida.ro” care ofera domnilor (si doamnelor) prilejul sa aleaga si sa comande papioane care sa corespunda tuturor gusturilor si care sa se potriveasca pentru ocazii speciale (nunti, gale, discursuri, aniversari, reuniuni, spectacole) dar si pentru tinutele de zi cu zi (la locul de munca de exemplu). Magazinul online de papioane ofera la preturi foarte avantajoase barbatilor care doresc sa-si etaleze personalitatea si farmecul personal, papioane reglabile (au un sistem de inchidere care permite reglarea pe diferite circumferinte ale gatului), papioane simple si cu imprimeuri (diferite texturi si culori), papioane cu accesorii, diferite stiluri (clasic, fluture, ingust si cel cu marginile ascutite).
Chiar daca in ultimele decenii cravata a devansat papionul, in ultimii ani s-a observat o crestere vizibila in popularitate a papioanelor pentru barbati. Datorita faptului ca papioanele pentru barbati au fost considerate demodate si specifice numai personalitatilor politice, tinutele impodobite cu papion nu au mai fost atat de cautate. In ziua de astazi, papionul este atat de neobisnuit ca accesoriu, incat atrage atentia imediat. Pentru prezentatorii la spectacole si pentru cei care tin discursuri, purtarea modelului potrivit de papion va atrage atentia publicului ascultator.

Pentru barbatii de toate varstele care astazi au tras concluzia ca papionul este capabil sa confere vestimentatiei lor eleganta si stil, site-ul „Papioanetalida.ro” vine in intampinarea preferintelor tuturor barbatilor si femeilor.
Multe personalitati publice au purtat papion (de exemplu: Harry Truman, Sigmund Freud, Winston Churchill, Albert Einstein) si multe personalitati din zilele noastre aleg sa poarte papion pentru a-si pune in valoare farmecul personal atunci cand participa la evenimente de gala si nu numai.

Toata oferta de papioane pentru barbati o puteti vedea aici

Pentru toate exigentele personale si pentru toate evenimentele la care doresti sa participi, site-ul Papioanetalida.ro iti pune la dispozitie o gama foarte diversificata de papioane pentru barbati de diferite marimi, diferite culori simple sau diferite materiale (bumbac, lana, matase, stofa, catifea). Pentru oricine a ajuns la concluzia ca este nepotrivita si banala cravata, papionul reprezinta un accesoriu deosebit.

Papioanele pot fi purtate la costume smart si business, la smoching, la frac, la costume din tweed si lana, la tinutele combinate business casual (pantaloni si camasa) si pentru cei mai originali si curajosi se poate purta la blugi, jacheta sport si adidas. Practic, papioanele pentru barbati pot fi purtate la evenimente deosebite si reprezinta un accesoriu interesant si la tinutele cotidiene.
Este important totusi sa stii sa-l porti. Nu orice papion se potriveste la orice tinuta. De asemenea, nu orice papion se potriveste oricarui barbat. De o deosebita importanta este ca papionul sa fie ales in functie de inaltime, talie, circumferinta gatului si trasaturile fetei pentru a crea o tinuta eleganta si armonioasa care sa scoata in evidenta personalitatea ta.

Site-ul Papioanetalida.ro este un site care vinde papioane in scop umanitar. Fiecare papion sau accesoriu achizitionat din magazinul de papioane reprezinta o contributie importanta pentru salvarea vietii copiilor bolnavi de cancer, pentru sponsorizarea adaposturilor pentru batranii strazii, pentru sprijinul persoanelor care au ajuns in situatii dificile sau pentru sustinerea multor proiecte de educatie si intretinere a copiilor orfani. Toate proiectele initiate si sustinute de magazinul de papioane pentru barbati pot fi urmarite si verificate pe site-ul papioanetalida.ro

Cumpara papioane pentru barbati si poti ajuta copii bolnavi de cancer si leucemie

Despre autor
-