46
Views

Libraria Maranatha transmite un mesaj de multumire catre toti fratii din tara si strainatate care ne trimit mesaje de felicitare asupra initiativei pe care am avut-o de a deschide o librarie crestina umanitara. Ne dorim ca impreuna cu dvs sa facem sa facem o echipa, cei care sunteti interesati de carte crestina, biblii, romane crestine, etc, pentru ca prin vanzarea de carte crestina sa realizam suficiente fonduri pentru sprijinirea a cat mai multi copii bolnavi de cancer sau leucemie. Reafirmam scopul umanitar al acestei librarii crestine si credem ca impreuna putem sa salvam vietile unor copii care au nevoie de ajutorul nostru.

 De aceea facem un apel la toti fratii, clientii si simpatizantii librariei noastre sa promoveze aceasta librarie si initiativa in cercul lor de prieteni adventisti, sa mediatizeze cazurile noastre umanitare si sa isi indemne rudele, prietenii, cunoscutii sa devina clientii librariei Maranatha. In felul acesta fiecare va contribui in acest fel la salvarea copiilor bolnavi de cancer sau leucemie.
Apreciem mesajele dvs pe care ni le trimiteti pe email sau telefonic spunandu-ne ,, am ales Libraria Crestina Maranatha pentru ca doresc si eu sa contribui la salvarea vietii acestui copil, si ma rog pentru el”. Iar mesajul nostru pentru toti este Proverbe 11:24-25
Ne dorim ca Libraria Crestina Maranatha, prin vanzare de carte crestina, sa devina o platforma de donatie pentru copii bolnavi de cancer sau leucemie. Orice carte crestina comandata de la Libraria Crestina Maranatha contribuie la salvarea vietii unui copil bolnav de cancer sau leucemie.
De aceea noi ne luam angajamentul ca sa va oferim cea mai mare si larga gama de carte crestina, sa ne actualizam permanent stocul de carte crestina, sa va oferim servicii rapide de expediere si plata si sa va transmita sub forma video toate cazurile umanitare in care suntem implicati.
 Incepand cu luna Septembrie ne vom implica intr-un caz umanitar foarte grav, pentru salvarea unei tinere de 17 ani care sufera de leucemie. Costul tratamentului pentru salvarea acestei tinere se ridica la peste 50 000 de euro. Sansele ei de salvare sunt foarte mari, de aceea ne vom implica masiv atat prin asociatia noastra umanitara cat si prin vanzarea de carte crestina.
In scopul sustinerii acestui caz umanitar, Libraria Crestina Maranatha, incepand cu luna septembrie va lansa mai multe campanii de reducere de preturi la orice carte crestina si concursuri cu premii..
Va multumim ca sunteti alaturi de noi
Libraria Crestina Maranatha

Cumpara o carte si salveaza copii bolnavi de leucemie

Despre autor
-