9
Views

De curand a fost lansata o noua librarie crestina online: www.carticrestineonline.ro. Aceasta noua librarie crestina face parte din reteaua de librarii crestine Maranatha. Scopul acestei librarii este sa promoveze in viitorul apropiat carti crestine online, care pot fi descarcate pe telefoane mobile sau tablete. De asemenea, libraria va promova si carti crestine tiparite, Biblii, cadouri crestine, romane crestine, etc. Noua librarie vine in ajutorul a din ce in ce mai multor persoane care prefera sa citeasca o carte pe telefon sau pe tableta. Tendinta aceasta de migrare de la cartea crestina scrisa la cea digitala este intr-o continua crestere. Dupa unele estimari ale specialistilor in acest domeniu, in maxim 5 ani, numarul celor care vor prefera sa citeasca carti online va fi de 50%. In acest context, ne pregatim sa oferim din timp potentialilor nostri clienti posibilitatea de citit carti crestine online.

Noua librarie crestina va contine in viitorul apropiat posiblitatea de a downloada carti crestine online contra cost, fara sa mai fie necesar sa fie trimisa prin posta. In felul acesta se va elimina taxa postala sau taxa de curier rapid.

Noua librarie crestina, va oferi in schimb clientilor sai posibilitatea de a comanda Biblii tiparite. Vei gasi cele mai importante si cunoscute modele de Biblii: Biblia de studiu, Biblia Planului Profetic, Biblia de studiu inductiv, Biblia de studiu Andrews, etc.

De asemenea, vom oferi cele mai bune cadouri pentru crestini: agende crestine, tricouri crestine, brelocuri crestine, jurnale crestine, cani cu mesaj crestin, pixuri inscriptionate cu mesaj crestin, etc.

Va asteptam cu drag la Libraria Carti Crestine Online

www.carticrestineonline.ro

Carti crestine online la preturi de promotie

| Articole / Stiri |
Despre autor
-