103
Views

generic_site marealupta.ro este linkul unde poți asculta, citi sau descărca în format mp3 cartea Tragedia Veacurilor. Construit inițial cu scopul de a servi persoanele nevăzătoare care doresc să asculte cea mai reprezentativă carte a scriitoarei E.G.White, realizatorii acestui proiect își propun să pună la dispoziția tuturor celor interesați conținutul lecturat al acestei cărți, într-un format accesibil audio (mp3) care poate fi copiat pe diverse echipamente : mp3-player, cd-player, telefon sau calculator.

Poți asculta acum la căști, în mașină sau acasă, oricând ai timp liber, câte un capitol din cartea Marea Luptă. De asemenea poți face o bucurie unui nevăzător punându-i la dispoziție un CD inscripționat cu fișierele audio ale acestei cărți.

Lectura este asigurată de Gabriela și Săvel Lupu care sunt inițiatorii acestui proiect. Până în prezent sunt disponibile capitolele 1-10 și 36-42 urmând ca în curând să fie gata și restul cărții.

Site-ul acesta poate fi o binecuvântare pentru noi cei care putem să citim cartea dar mai ales pentru cei care pot numai să o audă. Suntem îndemnați să împărtășim conținutul acestui site peste tot:  în rețelele de socializare, pe forumuri pe alte site-uri (link), în mesajele și comentariile pe care le publicăm pe internet. Avem ocazia fără prea mult efort, numai din câteva click-uri, să devenim mesagerii lui Dumnezeu pentru cei care sunt în căutarea adevărului și să împărtășim astfel una dintre cele mai valoroase cărți scrise vreodată.

Site-ul beneficiază și de o pagina de Facebook pe care o găsiți la adresa:  facebook.com/MareaLupta

(a consemnat Teodorescu Cătălin)

Cartea Marea Lupta audio (Tragedia Veacurilor audio)

Despre autor
-