55
Views

„Vai de cei ce numesc raul bine, si binele, rau, care spun ca intunericul este lumina, si lumina, intuneric, care dau amaraciunea in loc de dulceata, si dulceata in loc de amaraciune!” (Isaia 5.20)

„Nu stiu altii cum sunt, dar eu…”, scria Creanga in Amintiri… si scriu si eu azi, nu in amintiri, ci in Critici. Dar critici pe baza unor amintiri, pe care ti le pot procura titlurile unor buletine de stiri sau ziarele de scandal, rasfoite in mijloacele de transport in comun sau prin parcuri.

Cel mai mult ma deranjeaza alertele la care m-am abonat, doar pentru ca furnizorul de media a stiut sa bifeze toate optiunile, iar eu nu am fost suficient de atenta sa le debifez. Si ce este si mai suparator, nici macar nu te poti dezabona! Pentru a scapa de stirile fara insemnatate, dar deocheate, am incercat de mai multe ori sa ma dezabonez, dar fara succes. Si, uite-asa, primesc in continuare stiri pe care nu le-am solicitat si pe care nu le astept. Un astfel de „buletin fulger” am primit nu cu prea multe zile in urma si acesta continea, pe langa alte stiri de scandal si de interes national, si o stire despre o anumita vedeta care si-a recunoscut orientarea sexuala, diferita de cea pe care o numim normala… citeste in continuare

baruc.ro – Critici

Despre autor
-