332
Views

dumitru_tudoracheMă numesc Dumitru Tudorache, din Pucioasa, sunt tată a patru copii dintre care doi minori, de opt și respectiv trei ani. Sunt membru al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea de 22 de ani, si sunt nevazator.

Sufăr de o boală oculară numită retinopatie pigmentară, atrofie optică secundară și cataractă și am posibilitatea de a beneficia de tratamentul cu implant de celule stem care se știe că înlocuiesc celulele bolnave,  în Bankok, Thailanda, unde funcționează un centru medical american,  care initial m-a acceptat ca pacient la o dată estimativă 15 august 2015. Pentru ca nu am reusit sa strang banii necesari, operatia va avea loc doar cand voi putea avea 80% din suma necesara.

Așteptările în urma acestui tratament sunt încurajatoare așa dupa cum reiese din scrisoarea de acceptare primită de la centru. Față de cele spuse mă găsesc în situația de a nu avea banii necesari intervenției, respectiv 22.500 dolari plus banii de avion pentru două persoane, fapt pentru care fac apel la organizații și persoane fizice în măsură să mă ajute în acest scop.

Redarea chiar numai în parte a vederii ar fi nu doar prilejul de a putea vedea chipul celor din preajma mea, dar mi-ar da posibilitatea de a găsi un loc de muncă, fiind calificat ca jurist și profesor. Dată fiind starea actuală nu m-am putut angaja.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și susținere,

cu stimă Dumitru Tudorache

tudorache_dumitru2000@yahoo.com

Mai jos gasiti documentele referitoare la interventia medicala si cum puteti ajuta.

CONT IBAN  ÎN EURO : RO 29CECEDB05B2EUR 0767241

COD SWIFT: CECEROBUX X X

CONT IBAN ÎN LEI : RO50CECEDB0102ROM0018176

Scrisoarea de accept la clinica Beike Biotechnology Co.

Factura de la clinica Beike Biotechnology Co.

Apel umanitar pentru Dumitru Tudorache pentru operatie la ochi

| Articole / Stiri |
Despre autor
-