85
Views

Continuam sa va facem cunoscuta oferta noastra de carti crestine de la Libraria Maranatha. De data aceasta va prezentam oferta de carti crestine din categoria ,,Casatorie si Familie”. Cartile de casatorie si familie sunt dintre cele mai cautate la libraria noastra. In primul rand, aceste carti crestine sunt cautate de adolescenti, tineri sau cupluri care se pregatesc pentru viata de familie si doresc sa aiba o perspectiva crestina a acestei institutii lasate de Dumnezeu. Cea mai cautata carte crestina de catre adolescenti, tineri si cupluri este ,,Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu”. Aceasta carte este scrisa pentru cei care doresc sa lase problema alegerii partenerului de viata in mana lui Dumnezeu. Alte carti crestine preferate de adolescenti si tineri din aceasta categorie sunt: ,,Dragoste, curte, casatorie” , ,,Creierul lui, creierul ei”  si ,,Cand visele se implinesc. O poveste de dragoste pe care numai Dumnezeu o poate scrie”. Tinerele familii aleg carti crestine de familie care trateaza prima parte a casatoriei, sau primii ani. Amintim aici cea mai cautata carte: ,,Actul conjugal. Frumusetea dragostei sexuale”, ,,Cele 10 porunci ale casatoriei” , ,,Viata intima in casnicia crestina”.

Familiile cu multi ani de casatorie  in spate, si mai ales cele care au copii, prefera carti crestine care trateaza subiectul cresterii si educatiei copiillor.  Iar in domeniul familiei si al casatoriei, aleg carti crestine ca: ,, Partea a doua a casniciei” , ,,Casatorie garantata pe viata” sau ,,Voia lui Dumnezeu in familie”.

La categoria de carti crestine pentru familie va stau la dispozitie aproximativ 400 de tiluri. Toate aceste carti crestine de la Libraria Maranatha sunt puse la dispozitia dvs pentru cazuri umanitare. Orice comanda de carti crestine de la libraria noastra devine in mod indirect un ajutor umanitar.

Va asteptam

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Alege carti crestine pentru familia ta de la Libraria Maranatha

Despre autor
-