370
Views

swizen

VEZI VIDEO AICI

Swizen este un tanar din Uganda pe care asociatia noastra umanitara il sustine de patru ani de zile sa continue studiile facultatii de Medicina Victor Babes din Timisoara. A plecat de acasa din Uganda fiind mintit ca in Romania taxa la scoala este gratis si ca va putea munci patru ore pe zi cu 7 euro pe ora pentru a se putea intretine. Tatal lui si-a vandut toate vacile, singura lor avere, pentru ca baiatul lui sa ajunga in Romania sa studieze si sa isi faca un viitor mai bun. Ajuns in Romania a aflat ca taxa scolara este de peste 3 200 de euro. Insa nu se mai putea intoarce acasa pentru ca nu mai avea bani de avion, dar nici sa stea nu mai avea acum. In final, tatal lui Swizen si-a vandut o casa pe care o mostenise de la parinti, pentru ca sa ii plateasca lui Swizen taxa scolara pentru primul an de studii. Primul an in Romania a fost foarte greu pentru Swizen. Aflat printre straini, intr-o tara straina, necunoscand limba romana, fara bani, el a reusit sa supravetuiasca numai cu ajutorul a doi tineri din Oravita, jud. Caras Severin, care l-au ajutat cu mancare si l-au primit cu ei in apartament. Swizen nu mai avea nici o sansa sa isi plateasca taxa scolara de 3 200 de euro pentru anul II de studii, asa ca s-a angajat ca vacar la o ferma de vaci langa Oravita, jud. Caras Severin. Aici l-am cunoscut noi pe Swizen si am fost rugati insistent de catre proprietarii fermei de vaci sa il ajutam pe Swizen, pentru ca dupa spusele lor: ,, acest baiat este prea inteligent, prea serios si responsabil, ca sa stea la vaci. Locul lui nu este aici, locul lui este la scoala”. Timpul era foarte scurt, aveam la dispozitie numai o saptamana ca sa strangem 3 200 de euro pentru taxa scolara, apoi bani de chirie si mancare in Timisoara. Cu toate acestea

swizen1

Domnul a lucrat, a facut minuni, si nu am reusit sa strangem nu numai taxa de 3 200 de euro ci si suficienti bani ca sa ii platim si o parte din chirie si manare pentru Swizen. De atunci si pana astazi Domnul ne-a ajutat si cu ajutorul dvs am reusit sa strangem an de an cei 3 200 de euro pentru taxa scolara pentru Swizen. In octombrie Swizen va intra in anul V de studii si are nevoie din nou de ajutorul nostru, in mod special de cei 3 200 de euro pentru taxa scolara. Notele lui sunt numai de 9 si de 10 si avem cele mai bune recomandari pentru el din partea celor care il cunosc personal. Va invitam si va rugam in Numele lui Isus, sa il ajutati si in anul acesta pe Swizen. Visul lui este sa ajunga medic cardiolog! Nu are nici un alt suport in afara de noi. Swizen nu are la cine apela, noi suntem singurii care il putem ajuta! Pana la mijlocul lunii Octombrie Swizen trebuie sa platesca 3 200 de euro taxa scolara la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara.

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa donati pentru Swizen, pentru a putea plati taxa scolara de 3 200 de euro la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara, pentru a putea intra in anul V, va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Doneaza prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. Doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei crestine ,, Maranatha Romania”:

-IN LEI: RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO: RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank

CODE  SWIFT: RZBRROBU

 

Cu respect

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

Ajuta-l un tanar din Uganda sa devina medic cardiolog in Romania!

| Articole / Stiri |
Despre autor
-