231
Views

copii-strazii-1In fiecare an de Paste, ii vizitam pe copii strazii din Bucuresti, din zona Gara de Nord si Grozavesti. Ocazie dupa ocazie, am reusit sa ii cunoastem pe unii dintre ei, sa le aflam povestea de viata si sa incercam sa venim in sprijinul lor atat cat putem. Asa cum am spus de multe ori, copii strazii au multe nevoi, multe probleme care din pacate nu au fost rezolvate la timp. Insa cea mai mare nevoie a lor ramane hrana de zi cu zi. Unii dintre ei cersesc, altii au un loc de munca mai mult temporar, instabil. Pentru fiecare copil si om al strazii, fiecare zi este o lupta pentru supravetuire, o lupta cu lipsa de hrana, medicamente, atentie, compasiune si indiferenta multora dintre noi. Vrem din nou sa fim alaturi de ei de Paste. Vrem din nou sa le oferim o masa calda. Vrem din nou sa ii vedem cum se bucura de darul nostru. Ajutorul nostru nu este mare, poate parea neimportant, o masa calda in cateva ocazii pe an. Dar dincolo de masa calda, sta gestul si compasiunea pe care noi o manifestam cu ajutorul dvs fata de acesti copii ai nimanui. Fara locuinta, fara familie, fara dragostea de mama sau de tata, fara un scop in viata, acesti copii merita si au nevoie mai multe decat o masa calda (care are importanta ei). Acesti copii au nevoie de atentia noastra, faptul ca cineva, niste straini, vin si pe langa faptul ca le ofera ceva, stau de vorba cu ei, el acorda atentie, si pot sa isi spuna povestea. Cand stai si le asculti povestea de viata si vezi felul in care traiesc, felul in care au crescut pe strada, nu poti sa spui decat ,,Doamne ai mila de ei si de noi!”. Asociatia noastra face un apel la catre toti cei care doresc ca de Paste sa faca o fapta buna, si sa ofere unui copil al strazii o masa calda. In anul acesta, o masa calda va costa 25 de lei (o masa calda + un pachet).  Pentru acest proiect umanitar vom avea nevoie de 2 500 lei. Actiunea va avea loc cu ocazia Pastelui in zona Gara de Nord si Dristor din Bucuresti.

Asa dupa cum am obisnuit, dupa realizarea acestui proiect de ajutor umanitar pentru copii strazii, vom realiza un material video care va fi postat pe site-ul nostru.

Acest proiect mai poate fi sustinut prin orice comanda de carti crestine, Biblii, cadouri crestine, etc, la Libraria Maranatha. Aceasta este o librarie crestina cu caracter umanitar.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: maranatharomania@gmail.com sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Pentru cei care doriti sa faceti donatii va rugam sa folositi modalitatile de mai jos.

Dupa efectuarea donatiei va rugam sa ne specificati destinatia donatiei: PT COPII STRAZII

Pentru cei care fac donatii online cu cardul, va anuntam ca nu exista posibilitatea de a specifica destinatia, decat prin email sau telefonic.

Modalitati de donatie:

1. Online cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. Prin transfer bancar, aici:

-IN LEI: RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO:RO 52 RZBR 00000 6001 2246968

CODE  SWIFT: RZBRROBU

Cu respect

Echipa Maraantha Romania

www.maranatharomania.ro

Ajuta cu o masa calda 100 de copii ai strazii

About The Author
-