A aparut „MESAGERUL adventiștilor din diaspora” numărul 2

Views

A apărut numărul 2 al revistei „MESAGERUL” editată la Viena, „Poarta Europei” de Asociația MedAdvent din Austria, sub auspiciile Uniunii de Conferințe a Bisericii Adventiste din Austria și tipărită la tipografia acesteia. Publicația se vrea una de informație pe teme de sănătate în limba română. Ea este redactata de medici adventiști și se adresează celor interesați de domeniul sănătății.

Actualul număr este mai consistent decât numărul inaugural. El are ca tema principală CANCERUL. Autorii s-au concentrat asupra câtorva forme mai comune de cancer, inclusiv cu informații privind tratamentul modern al acestora. Încercându-se abordarea la nivelul cititorului laic interesat, poate chiar afectat, s-a oferit spațiu și analizei terapiilor alternative. Această ultima analiză este încununată chiar de prezentarea unei interesante listări a criteriilor pentru testarea mijloacelor terapeutice alternative în general.

Nu a fost neglijat nici COVID-19.

Vă promitem o revista interesantă si așteptăm reacțiile cititorilor noștri. Pe cei care vor aprecia prestația noastră, ii încurajam sa facă cunoscut si altora MESAGERUL, peste tot unde limba românească este folosită. Noi adaptăm tirajul revistei in funcție de cererea cititorilor, așa că, vă stăm la dispoziție!

Susținerea activității editoriale a MedAdvent este asigurată exclusiv prin donații și subvenții. Editarea revistei face parte din programul de educație pentru sănătate al comunităților adventiste de limba romana din Viena, este util însă oricărui vorbitor de limba romană. Pentru susținerea acestei activități, vom fi mulțumitori fiecărei donații de 5 Euro transferate în contul asociației la primirea unui exemplar al revistei „MESAGERUL adventiștilor din diaspora”.

Comitetul Asociației MedAdvent.

Pentru mai multe informatii: Contact la Biserica Adventista Romana din Viena

A aparut „MESAGERUL adventiștilor din diaspora” numărul 2

Despre autor
-