Jesus Market LIVE

Jesus Market este o platforma social-media lansata in 28 noiembrie 2015, in Atlanta, avandu-l ca prezentator pe Pastorul Nicu Butoi si care transmite LIVE in fiecare sambata de la ora 11:30 (EST) / 18:30 (RO) pe adresele www.facebook.com/jesusmarket/ si www.jesusmarket.org mesaje pentru suflet.

De ce Jesus Market?
Pentru ca El a zis: „Veniti de cumpărati de la Mine! De ce cheltuiti si va cheltuiti pentru ceea ce nu satura? Numai cine va manca din painea aceasta nu va flamanzi niciodata si numai cine va bea din apa aceasta in veac nu ii va fi sete! Te sfatuiesc sa cumperi de la Mine!”

Pretul?
Fara bani si fara plata pentru ca toate au fost deja scump platite.

Cine poate participa?
Cel ce aude, oricine, cel insetat, cel flamand, cel obosit, cel descurajat, dezorientat, singur, cel inselat , cel infrant, cel murder, cel sarac, cel bolnav, si… cel ce nu duce lipsa de nimic!… Cel ce de mult cauta si nu gaseste, cel ce a batut toata viata si nu i s-a deschis, cel ce cerut fara incetare si nu i s-a dat…

Pastorul Nicu Butoi ne ofera raspunsuri la intrebarile care ne framanta, intr-o generatie a confuziei si a jumatatilor de masura.
Nu trebuie sa ratati intalnirile noastre!

Veniti si veti gasi odihna pentru sufletele voastre.
Gustati si vedeti ce bun este Domnul!

About The Author
-