43
Views
thankfulSoarele străluceşte cu cea mai intensă putere a sa, totul este scăldat în razele binefăcătoare,(sters) ce încălzesc tot ce apare în cale. Cerul este senin, primitor, îl priveşti şi simţi calmul cu care natura este învăluită. Dar brusc, totul se schimbă…Din/De nicăieri apar nori negri, iar un vânt puternic se dezlănţuie şi mătură totul în calea sa. Se descarcă norii şi stropi mari şi deşi încep să cadă. Ce s-a întâmplat?
 

Ai simţit vreodată cum sufletul tău îşi schimbă brusc starea? Pacea cu care eşti învăluit se preschimbă deodată într-o furtună de nelinişte, durere, amărăciune, simţi cum ţi se rupe inima şi cum din ea ies şiroaie de lacrimi, un ropot ce nu-l poţi opri… Simţi cum viaţa brusc capătă/ capătă brusc alt sens, altă culoare, un gri apăsător, şi te întrebi: „De ce? Ce s-a întâmplat?” Fără să/Si nu primeşti un/vreun răspuns, decât un vânt care îţi aduce în cale gânduri şi gânduri.
 

Pe ea o cheamă Manuela, pe el, Mihai. Amândoi L-au cunoscut pe Dumnezeu într-un mod personal, dar pentru unul Dumnezeu era TOTUL, pentru celălalt… nici până în ziua de azi nu am aflat răspunsul.
 

Manuela

De mică, Manuela a fost un ajutor de nădejde în casa părintească, a învăţat de la mama ei tot ce ţinea de întreţinerea gospodăriei, era ca o furnicuţă veselă care sărea în ajutor de fiecare dată când mama avea nevoie.
 

› citește în continuare

VIAȚA – Vei Învăţa A Trăi Adevărat

Despre autor
-