22
Views

In perioada 22-26 august 2012, s-a desfasurat la Iasi Congresul Tinerilor Adventisti din Romania. Cele aproximativ 1500 de persoane prezente au participat la momente de inchinare si la devotionale, au ascultat experiente cu Dumnezeu si muzica de calitate, programul principal desfasurandu-se la Sala Polivalenta din Iasi.

De asemenea, ei au participat la seminarii de dezvoltare personala sustinute de peste 20 de vorbitori cu experienta, pastori, profesori si oameni de success. Vineri dimineata, tinerii si-au dedicat timpul si talentele celor din jur, implicandu-se in proiectul Impact Iasi. In patru zone populate ale orasului, in parcuri si piete centrale, ei s-au intalnit cu adulti si cu copii, realizand diferite actiuni in folosul comunitatii locale.

Puteti vedea activitatile de la Congresul Tinerilor Adventisti si puteti intra in atmosfera entuziasta pe care au creat-o participantii urmarind emisiunea “Biserica in actiune” la Speranta TV in zilele de miercuri, 5 septembrie, de la ora 22.00, vineri, 7 septembrie, de la ora 20.00, miercuri, 12 septembrie, de la ora 22.00 si vineri, 14 septembrie, de la ora 20.00. […]

Sursa: Speranta TV (extract pregatit de Revista Presei)

Speranta TV si radio Vocea Sperantei la Congresul Tinerilor Adventisti

| Tineret |
Despre autor
-