47
Views

Ajuns la a treia ediție, proiectul Student Valdenz invită și anul acesta tineri pasionați de misiune și dornici de slujire. Dacă dorești să dedici o vară din viața ta pentru misiune, merită să te înscrii în acest proiect!

Evanghelizarea cu literatură împletită cu slujirea medicală reprezintă poate cel mai avantajos și sănătăos mod în care să-ți petreci trei săptămâni din vacanța ta de vară.

Dacă slujirea semenilor este ceea ce îți dorești de mult, atât pentru aprofundarea experienței tale personale cu Dumnezeu, cât și pentru a aduce o rază de speranță pentru mulți, provocarea pe care o lansăm din nou anul acesta poate reprezenta chemarea lui Dumnezeu pentru tine. Daca o vei accepta, urmarea va fi un șir de experiențe fascinante și vei fi încântat(ă) de providența și călăuzirea lui Dumnezeu. Dincolo de beneficiile pe care oamenii din toate straturile sociale le vor avea în urma implicării tale, cel mai câștigat vei fi chiar tu.

Fiecare zi va constitui o motivație pentru a crește și a fi mai bun decât ieri în ceea ce privește: timpul de comuniune cu Dumnezeu, relația cu colegii și răbdarea față de oameni. Mulți dintre noii prieteni pe care ți-i vei face îți vor ține companie toată veșnicia. Ce zici, accepți provocarea?

Data limită de înscriere este 15 iunie.

Pentru mai multe detalii te invit să vizitezi site-ul www.studentvaldenz.ro

Poți folosi adresa sau numarul de telefon de mai jos pentru a adresa intrebari sau pentru a obtine mai multe detalii legate de proiectul Student Valdenz.

Email: studentvaldenz@yahoo.com
Telefon: 0740 16 90 56
0769 00 17 86

Proiectul misionar Student Valdenz

| Social, Tineret |
Despre autor
-