46
Views

Inceputul toamnei a insemnat pentru Gradinitele Licurici si Priki din Bucuresti lansarea de activitati si proiecte educative care au ca scop dezvoltarea armonioasa a copiilor, din punct de vedere fizic, intelectual, moral si spiritual.

In luna octombrie a.c. au fost organizate doua activitati de celebrare a Zilei mondiale a persoanelor in varsta – 1 octombrie, respectiv a Zilei mondiale a animalelor – 4 octombrie.

Stropi de bucurie

Ziua de 1 octombrie a insemnat, pentru grupa mare a Gradinitei „Licurici”, o reintalnire cu prieteni dragi de la Liceul Crestin Emanuel. Anul trecut, copiii gradinitei au colindat cu bucurie, atat pe elevi cat si personalul administrativ si corpul profesoral. Copiii au fost rasplatiti cu aplauze dar si cu daruri. De data aceasta, cu prilejul Zilei mondiale a persoanelor varstnice, copiii au fost fericiti sa le mai faca o vizita, de data aceasta celor cu experienta de viata si intelepciune acumulata odata cu trecerea anilor. Pregatiti cu felicitari confectionate manual, copiii au reusit sa picure din ochii celor felicitati, „stropi de bucurie,” dar si aplauze pentru interpretarea cantecelor prezentate. Cu aceasta ocazie, prichindeii au fost rasplatiti cu dulciuri, calde imbratisari si promisiuni de revedere. Fiecare copil si-a ales o persoana caruia sa-i daruiasca felicitarea personal, s-o imbratiseze si sa-i cunoasca numele. La intoarcere, copiii si-au manifestat bucuria si satisfactia de a fi facut cuiva o mica bucurie.

Prikindeii Gradinitei Priki au pregatit felicitari pentru persoanele varstnice, folosindu-si creativitatea si manifestand entuziasm pentru aceasta activitate. Aceasta pentru ca in inima lor pastreaza un loc deosebit pentru bunicii lor. Impreuna cu educatoarele, copiii au facut o plimbare in zona din apropierea gradinitei si au impartit felicitarile confectionate si urari persoanelor in varsta. Surprinderea si bucuria destinatarilor au depasit asteptarile.

Sa cunoastem animalele domestice

Creatia lui Dumnezeu reprezinta in orice moment si imprejurare un factor declansator al curiozitatii si invatarii pentru copii. Astfel ca vizita la Ferma Animalelor a fost o experienta deosebita si unica, in care copiii au putut sa se bucure de aer curat, de animalele domestice pe care le-au vazut si cu care s-au jucat si de o masa in aer liber.
Copiii si-au manifestat in mod deschis bucuria pentru aceasta activitate, putand astfel sa fie „actorii” unei activitati interactive, invatand lucruri noi in mediul natural al animalelor, adica la ferma.

Contact: gradi.priki@gmail.com

OCTOMBRIE … LA GRADINITA

About The Author
-