14
Views

Festivalul marii
Constanta 2009

In perioada 21 – 23 august 2009 s-a desfasurat la Constanta prima editie a FESTIVALULUI MARII – CONSTANTA 2009 cu tema „Mai aproape de tarm”. Locatia aleasa de organizatori – Bisericile Adventiste din Constanta – Viile Noi, Speranta si Dumbrava Rosie a fost binecunosuta Casa de Cultura.

Cele trei zile alocate FESTIVALULUI MARII – CONSTANTA 2009 au fost de un real folos pentru sutele de participanti din toata tara cat si din strainatate care au venit pe Litoralul Marii Negre pentru recreere. Seminariile actuale alese cu grija de invitati, momentele de inchinare conduse de pastorii Teodor Hutanu si Georgel Parlitu, cele doua momente de misiune – concert AGAPE si intalnire faleza, zona Cazinou cat si ceasurile de recreere consumate de o croaziera au chemat ascultatorii la o decizie de care suntem convinsi ca isi vor aduce aminte.

Printre pastorii prezenti la intalnire putem aminti invitatii FESTIVALULUI MARII – CONSTANTA 2009: Teodor Hutanu – Presedinte Uniunea Romana, Georgel Parlitu – Presedinte Conferinta Muntenia, Daniel Chirileanu – Director de Tineret Uniunii Romane, Emanuel Ban – Director de Tineret Conferinta Transilvania de Nord, Flavius Pana – pastor districtul Giurgiu Speranta si Ioan Grama – pastor districtul Toaca, Mures.

FESTIVALULUI MARII si-a propus sa realizeze un cadru potrivit, printr-un eveniment sezonier, anual si national, celor ce-si fac concediul pe litoralul Marii Negre sa se intalneasca si sa se uneasca in vederea manifestarii credintei.

Pastor, Robert Georgescu
Biserica Adventista Viile Noi

Festivalul Marii – CONSTANTA 2009

| Social, Tineret |
Despre autor
-