32
Views

Despre Convenția Generația Tinerilor pentru Hristos

Este mai mult decât o întâlnire socială.

Este o întalnire unde tinerii vin să-l caute pe Dumnezeu prin rugăciune, să studieze Cuvântul Lui, și unde sunt inspirați și echipați să-L mărturisească pe Hristos. Nu vei putea să pleci acasă cu viața neschimbată sau fără o viziune despre ce poți să faci în colțul tău de lume.

Doar cateva zile pana la inceperea Conventiei!

A început numărătoarea inversă până la startul convenţiei de tineret şi misiune Generaţia Tinerilor pentru Hristos 2011! Nu ştiu cum e la tine, dar aici pregătirea este în toi: toată suflarea lucrează, aleargă, vorbeşte la telefon, un du-te vino continuu..care totuşi ia sfârşit odată cu lăsarea întunericului…atunci ne strângem laolaltă ca să ne consultăm şi să cerem sfatul de la Cel Mai Mare şi Priceput Organizator – Tatăl tău şi al nostru. Nu-i aşa că e minunat?

Te invităm şi pe tine să ni te alături în pregătirea acestei convenţii. O poţi face rugându-te acasă pentru program, pentru organizatori, pentru vorbitori, dar în mod special pentru…tine. Ai nevoie să pui deoparte ceva timp ca sa te cercetezi, să vezi ce vrea Dumnezeu să-ţi transmită prin mesajele de la convenţie. În documentul ataşat vei găsi câteva gânduri preţioase referitoare la cum trebuie să fie o adunare de tabără şi cum să te pregăteşti pentru aceasta.

Cred că deja ai început pregătirea şi pe celelalte planuri: poate ai achiziţionat un cort şi alte lucruri de care vei avea nevoie. Pentru ca totul să decurgă bine, iată câteva informaţii foarte utile:

Sosire: Duminică 24 iulie 2011 – Vă aşteptăm la Herghelia între orele 10-17 –  timp pentru cazare, instalare cort, familiarizare cu zona etc. La ora 18, se va servi gustarea de seară, iar la 19 va avea loc deschiderea oficială a convenţiei.

Plecare: Duminică 31 iulie 2011 – După marele dejun servit la ora 8,  rămas bun.

Invitaţi externi

EUGENE PREWITT – „Mai adânc!- înţelegând identitatea profetică a Bisericii Adventiste”:  Fost profesor şi administrator la Ouachita Hills College – SUA, avid cercetător al Bibliei și al istoriei Bisericii Adventiste, Eugene este cunoscut pentru stilul de predare creativ şi plin de entuziasm, pentru inovații în evanghelismul practic şi profunzime în instruirea biblică. Este un suporter avid al educaţiei tinerilor şi evanghelizării printre tineri şi prin tineri. Împreună cu soția, Heidi, călătoresc peste tot în lume, în colaborare cu Amazing Facts College of Evangelism (AFCOE), având ca scop stabilirea de şcoli misionare şi încurajarea tinerilor de a se implica în misiune.

SANDRA SILVA – „Urmând chemarea lui Dumnezeu”:  Tânără din Canada, a părăsit lumea afacerilor pentru a deveni evanghelistă și misionară. Are o experiență profundă a rugăciunii și umblării zilnice cu Dumnezeu. Este invitată pentru a susține seminarii de evanghelizare, sănătate, redeșteptare și reformă, atât pe continentul american, cât și în Europa. Prin prezentări, dar și exemplu propriu, inspiră la o legătură profundă cu Dumnezeu, o cunoaștere personală a lui Isus Hristos și o viață curată de creștin.

MARCEL ZENO: Decan al facultății de Științe Medicale la universitatea adventistă din Montemorelos, misionar medical, cucerește de la prima întâlnire prin dragostea față de oameni creați după chipul lui Dumnezeu și abilitatea de a conecta mesajul sănătății de Cel care poate da adevărata sănătate.

HORST MÜLLER – “Pazeşte-ţi INIMA mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarela vieţii”: Medic, își împarte timpul între cabinetul ORL din Germania și prezentari publice de sănătate în România. Este renumit pentru felul aparte în care prezintă legătura dintre minte și corp, pe care dânsul o numește Vindecarea inimii.

JAY ROSARIO – „Sunt aici, trimite-mă!”: Pastor asociat al Central California Conference, vicepresedinte al GYC Espanol – a sustinut numeroase serii evanghelistice si conferinte de tineret, precum: ASI Youth For Jesus, Generation Youth For Christ, Acts For Christ, GJC, and Southeast Youth Conference.

SERGHEI COSTASH – „O călătorie în Sanctuar”; „Curtenie şi căsătorie”: A dorit să-L slujească pe Dumnezeu încă din copilărie iar El l-a călăuzit la un moment dat la Şcoala misionară medicală din Republica Moldova unde a învăţat să se încreadă şi să se supună Vocii Sale. Acum, el slujeşte ca director al acestei şcoli.

Invitaţi interni

DANIEL CHIRILEANU – pastor, director tineret Uniunea de Conferinţe
LUCIAN CRISTESCU – pastror, preşedinte Conferinţa Transilvania de Sud
MARIUS MUNTEANU – pastor, preşedinte ITA (Institutul Teologic Adventist)
GEORGEL PARLITU – pastor, preşedinte conferinţa Muntenia
COSMIN VLAHOPOL – broker de asigurare
LUCIAN FLORICEL – pastor, secretar Conferinţa Muntenia
GABRIEL BAN – pastor, Conferinţa Transilvania de Sud
GODFREY NGIRISHI – profesor de Biblie
IONEL BRATU – medic specialist cardiolog, Brăila
COSTEL IOSUB – pastor, director Centrul de Sănătate Podiş, Bacău
NOREL IACOB – pastor, redactor șef Revista Semnele Timpului

Programul va fi transmis live. Aflati mai multe vizitand website-ul ScoalaHerghelia.ro si ConventiaGTH.ro .

Conventia Generatia Tinerilor pentru Hristos – 24 – 31 Iulie 2011

About The Author
-