55
Views

„De data aceasta câștigăm” a declarat Sorin Goleanu, directorul executiv al ADRA România la sosirea veștii că proiectul ADRA România „Vreau la Școală”  a intrat in cursa pentru obtinerea unei finantari de 5000 de Euro in cadrul programului de granturi Raiffeisen Comunitati, aflat la a doua ediție.

„Deși anul trecut, concursul Raiffeisen s-a transformat intr-un concurs unde cei care creaza mai multe adrese de email si conturi castiga, anul acesta cei de la Raiffeisen au anunțat conditii mai stricte si verificări mai serioase. Mizăm pe acest lucru și mai ales mizăm pe numărul mare de suținători. Credem că mobilizarea din acest an va fi mult mai bună!” a completat Goleanu.

Pentru finanțare se luptă peste 200 de proiecte, cu aproape 60 mai multe decât în 2011. La fel ca și atunci, organizatorii lasă decizia alegerii organizațiilor care vor primi finanțare în mâna publicului larg. Proiectele vor fi supuse votului public iar proiectele cu cele mai multe voturi sunt desemnate câștigătoare, în limita bugetului total al programului de granturi. Începând de astăzi, pana pe 17 septembrie 2012 (inclusiv), la ora 17:00, cele 208 proiecte vor putea fi votate.

Finanțarea Raiffeisen va asigura necesarul proiectului “Vreau la Școală” timp de trei luni, pentru 50, dintre cei peste 250 de copii incluși în proiect la nivel național, și de ce nu, să pună bazele unei viitoare colaborări pe termen mai lung.

Iată ce trebuie să faci pentru a sprijini ADRA România (durează două minute):

Cititi instructiunile direct pe website-ul ADRA Romania

Sursa: ADRA Romania

 

Sustine ADRA Romania sa castige o finantare Raiffeisen Bank pentru proiectul “Vreau la Scoala”

| Social |
Despre autor
-