63
Views

Sabatul trecut ( 17 septembrie) o mare majoritate a membrilor bisericii Addison – Chicago, a fost prezenta la biserica americana din Madison, Wisconsin, unde pastorul roman Titus Naftanaila a luat in primire noul district.

Alaturi de el a fost si actualul Pastor al Bisericii Addison, Pastorul Samuel Negrea, ceea ce a facut ca evenimentul sa fie deosebit nu numai pentru ei dar si pentru biserica americana din Madison, care este a doua ca marime din conferinta Wisconsin – aproximativ 500 de membri avand si o scoala in cadrul aceleiasi biserici.

Dupa serviciul de instalare bucuria a continuat cu o masa frateasca impreuna cu fratii americani care intotdeauna apreciaza bucataria romaneasca.

Pentru cei ce nu stiu, Pastorul Titus Naftanaila a pastorit biserica Romana Addison timp de 6 ani, dupa care a fost chemat in nordul statului Wisconsin unde a pastorit 3 biserici americane si o grupa, recent find chemat pentru a sluji Comunitatea de Est din capitala statului, Madison.

Din toata inima ii dorim Pastorului Titus si sotiei lui Rozina multe binecuvantari ceresti cat si o inima gata de suljire asa cum au avut-o intotdeauna. Domnul sa fie alaturi de ei.

Un prieten,

Biserica Romana Addison – Chicago

Pastorul Titus Naftanaila ia in primire districtul Madison, Wisconsin

Despre autor
-