29
Views

ANUNT IMPORTANT | Un apel pentru utilizatorii frecventi ai Intercer

Datorita lipsei de fonduri Intercer a hotarat: 

1. INTERCER ISI REDUCE ACTIVITATEA, INCEPAND CU 7 APRILIE 2013.
2. INTERCER ARE NEVOIE IN CONTINUARE DE FONDURI PENTRU A CONTINUA
3. INTERCER ESTE DESCHIS SI PENTRU ALTE VARIANTE DE CONTINUARE

Cititi mai jos detaliile.

Situatia este in continuare dificila si in luna Septembrie 2013.
Cititi aici apelul nostru „Server nou si modalitati de a sustine activitatea Intercer

Noile Buletine Intercer.

Pentru a primi buletinul Intercer saptamanal in noul sistem, va puteti inscrie aici: http://intercer.net/inscriere-buletine

Rezultatele apelului „O saptamana fara Intercer”

Apelul „O saptamana fara Intercer” a avut loc intre 26 Martie – 1 Aprilie 2013. Multumim tuturor celor care au raspuns intr-un fel sau altul apelului nostru. Sumele adunate in urma acestui apel sunt afisate pe aceasta pagina mai jos, impreuna cu alte detalii despre activitatea noastra. Am primit donatii de la 19 persoane, dintre care o persoana a trimis o donatie substantiala, iar restul sume cuprinse intre zece si o suta de euro sau dolari. Totalul pentru donatiile trimise intre 26 Martie si 7 Aprilie este de $2005 USD. Aceasta suma ne va ajuta sa completam necesarul pe luna Martie 2013. La sfarsitul lunii Martie 2013 suntem in deficit pe 2013 cu $2600 USD (punand la socoteala sumele adunate prin acest apel) Puteti vedea in permanenta evolutia bugetului pe pagina principala Intercer. In aceeasi perioada am primit 7-8 mesaje de incurajare si ceva mai putine mesaje neconstructive.

Intercer s-a dorit a fi un proiect al Bisericii

Proiectul Intercer s-a dorit a fi de la inceput un proiect al bisericii. In 1997 biserica din Slobozia nu a inteles la ce poate folosi internetul in misiune. Dupa 10 ani, fratii din comitetul de atunci au inteles valoarea lucrarii si erau toti pe Facebook! Apoi am contactat Uniunea Romana si am incercat sa realizam proiectul cu dansii, insa nici aceasta nu s-a putut. Asa ca a trebuit sa functionam ca organizatie non-profit.

Se poate observa ca, pentru mediul online, Uniunea Romana se ocupa de biserici, ca organizatii, iar Intercer completeaza aceasta ocupandu-se de marea masa de credinciosi, centralizand resursele provenite de la biserici si fratietate, in general. Uniunea Romana ofera stiri oficiale, pe cand Intercer ofera stiri si evenimente de la bisericile locale, creatii proprii si anunturi personale, creand un loc placut de comunicare spirituala.

Diferenta este ca Intercer nu a fost si nu este subventionat de Uniunea Romana. O mana de voluntari fac aceasta lucrare de la Intercer de aproape 16 ani, sustinuti de un numar redus de sponsori si suporteri. Din 2009 am introdus abonamente anuale pentru bisericile care posteaza predici sau stiri, insa toate aceste sume nu ajung decat in mica parte pentru sustinerea Intercer. Daca Biserica n-ar avea nevoie de Intercer, de ce Intercer a continuat sa existe si de ce are atata trafic, fiind cel mai popular website adventist romanesc?

Oare de ce in 16 ani de zile Biserica nu s-a gandit ca ar fi misiunea ei sa asigure un asemenea serviciu, cum este cel de la Intercer? Oare nu s-ar fi putut aloca $3100 USD pe luna pentru un asemenea proiect? Oare sa fie din cauza ca oricum am facut lucrarea aceasta „pe gratis”, si atunci pentru ce sa se mai consume fonduri? De ce nu s-a gandit cineva si la noi ca un serviciu de „pastorire pe internet”, pentru ca aceasta facem din 1997 incoace? Mi-am dorit mult sa desfasor o activitate de comunicare a mesajului crestin in biserica mea, facand din aceasta serviciul meu, insa nu s-a putut. M-am specializat in acest domeniu si as fi putut continua daca as fi avut conditiile necesare. Cu siguranta sunt multe organizatii care s-ar bucura sa lucrez pentru ele.

De ce trebuie noi sa ne ocupam de „hranirea” comunitatii Adventiste romanesti de pretutindeni? Am crezut ca aceasta este misiunea noastra, altfel n-am fi facut-o. Insa am ajuns de mult la o limita peste care nici Dumnezeu nu ne cere sa trecem. Cat de rezistenti trebuie sa fim la uzura psihica a acestei lucrari, la lipsa fondurilor, la mesajele de critica neconstructiva, la cele de ura si invidie venite de la asa-zisi „frati” si „surori”. Cati pot sa inteleaga si sa poarte pe umeri aceasta povara?

Intercer se sustine prin donatii si sponsorizari

Cand facem cate un apel, suntem criticati ca „cersim” bani? Cum adica? Noi lucram de atatia ani fara salariu ca sa mentinem lucrarea aceasta, si tot noi suntem de vina? Cine oare ar trebui sa sustina aceasta lucrare de care membrii bisericii au nevoie?

Altii spun ca trebuie sa te rogi la Dumnezeu si sa nu spui la nimeni ca ai nevoie de bani. Oare asa sa fie in cazul acestei activitati? In 2012 nu am facut nici un apel si rezultatele s-au vazut… De asemenea, alte organizatii solicita bani prin intermediul stirilor Intercer, iar noi abia daca am facut cateva apeluri in cativa ani. Trebuie sa te rogi, dar si sa actionezi. Dumnezeu lucreaza prin oameni. Intercer este o lucrare colectiva pentru mii si mii de oameni si implica participarea multora. Sunt atatia carora le-am facut servicii gratuite de-a lungul anilor. Sunt mii si mii de oameni care folosesc Intercer saptamana dupa saptamana si totusi asa putini care au donat de-a lungul anilor. Estimam ca sunt aprox. 400 de persoane care au donat in cei 16 ani de Intercer, incluzand aici si pe cei care au redirectionat 2% din impozitul pe profit in Romania.

Acest mesaj nu este menit sa sperie pe nimeni cu faptul ca Intercer ar disparea, nici ca sa faca pe cineva sa simpatizeze cu noi. Stim ca viata merge inainte si fara Intercer. Multi vor simti o lipsa, dar dupa un timp vor uita de Intercer. Va dura ceva pana un alt website adventist sa poate ajunge la traficul si popularitatea Intercer-ului.

Intercer a creat comunicatii in cadrul bisericii si fratietatii adventiste si nu numai. Am facut colaboratori, unii au voluntariat sporadic, altii pe perioada mai mari. Unii au trimis sau adaugat stiri, altii scriu articole sau poezii, altii voluntariaza in bisericile lor prin postarea predicilor etc. Intercer pune in valoare intr-un singur loc toate aceste resurse. Sunt resursele bisericii si alte membrilor ei, nu ale noastre. Meritul nostru este sa le popularizam, pentru ca biserica sa fie hranita si Cuvantul lui Dumnezeu sa ajunga la cat mai multi care Il cauta. Noi insa i-am platit pe toti cei care au lucrat pentru dezvoltarea website-ului, pentru ca noi respectam munca celuilalt si nu asteptam ca cineva sa lucreze pe gratis. In unele perioade a trebuit sa punem bani din buzunar, pe langa voluntariatul nostru.

HOTARARE

Biserica Adventista romaneasca este pusa in fata unei alegeri daca doreste ca aceasta activitate sa nu se piarda. Pana se va gasi o solutie am hotarat cele de mai jos.

1. INTERCER ISI REDUCE ACTIVITATEA, INCEPAND CU 7 APRILIE 2013. 
– Ne vom reduce activitatea si vom incerca sa folosim cat mai multe procese automate
– Vom monitoriza in continuare activitatea website-ului si vom mentine buna functionare a acestuia
– Nu vom mai adauga stiri pentru cei care le trimit, ci toti editorii trebuie sa-si adauge stirile, folosind tutorialele video oferite pe website
– Nu vom mai raspunde decat la mesajele urgente si la cele legate de activitatea Intercer
– Vom trimite un singur buletin saptamanal Intercer pe email pentru toata lumea, automatizat
– Nu vom mai oferi suport tehnic decat pentru serviciile platite
– Vom dezvolta noi facilitati doar in masura in care avem fonduri

2. INTERCER ARE NEVOIE IN CONTINUARE DE FONDURI PENTRU A CONTINUA
– Vom avea in continuare nevoie de fonduri pentru acoperirea cheltuielilor si activitatea cu website-ul.
– Vom face mai multe apeluri anuale
– Incurajam bisericile, organizatiile si persoanele care au abonamente la Intercer sa continue sa le plateasca la timp (acestea ne ajuta sa acoperim o parte din cheltuieli)
– Incurajam persoanele si organizatiile interesate sa fie promovate la Intercer sa ne contacteze pentru a gasi o modalitate de a ne ajuta reciproc
– Va incurajam sa donati in continuare pentru Intercer folosind detaliile de pe aceste pagini.

In Romania: http://intercer.net/donatii   (inclusiv prin redirectionarea a 2% din impozitul pe profit)
In Strainatate: http://ro.intercer.ca/donatii/

– Incurajam donatiile recurente ($12$/an, $12 Euro/an, $5$/luna, $10$/luna etc.).
– Donatorii din Statele Unite primesc tax-deductible receipt daca trimit donatia prin organizatia noastra partenera din US.
Detalii pe pagina http://ro.intercer.ca/donatii

3. INTERCER ESTE DESCHIS SI PENTRU ALTE VARIANTE DE CONTINUARE
– Suntem deschisi pentru alte variante, de exemplu:
a) preluarea Intercer de catre o alta organizatie, care intelege valoarea acestei activitati si ne va rasplati corespunzator pentru munca noastra.
b) o organizatie care sa ne sustina lunar cu suma necesara acestei lucrari ($3100/luna)
c) alte variante serioase.

Tinem minte pe toti  cei care ne-au ajutat, sponsori, suporteri, voluntari, prieteni. Va multumim tuturor pentru ca ati facut aceasta lucrare posibila.

intercer-fara-02_630x130

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________________________

APELUL „O SAPTAMANA FARA INTERCER” – 26 Martie – 1 Aprilie 2013

Apelul “O saptamana fara Intercer” a avut loc intre 26 Martie – 1 Aprilie 2013. 

FOR OUR ENGLISH READERS. Intercer.net suspended most of its Romanian language services for a week (between March 26 – April 1st, 2013) to create awareness for the funding needed to support this global Romanian-English ministry. The banners say: „One week without Intercer. Donate now, so we can continue!” Please note that all our English services stayed ON.

Daca sunteti pentru prima data sau doar ocazional pe website-ul Intercer, va rugam sa vizitati sectiunea de stiri, disponibila de pe pagina principala.

Pentru a atrage atentia asupra nevoii de a sustine Intercer, am planificat apelul „O saptamana fara Intercer” in care vom suspenda unele dintre serviciile noastre (Intercer Tv, Intercer Tineri, Intercer Noutati, buletinele Intercer si altele), pana vom avea fondurile necesare pentru a continua, fie ca aceasta dureaza mai putin sau mai mult de o saptamana. Am sperat sa nu fie nevoie de aceasta. Am anuntat intentia acestui apel in buletinul Intercer cu o saptamana inainte.

In primul rand multumim sponsorilor si tuturor sustinatorilor. Va multumim pentru intelegere pentru realizarea acestui apel. Cei care au servicii platite vor avea in plus serviciile asigurate pentru o perioada egala cu cea a intreruperii. Bisericile care au abonament la Intercer Tv pot incarca in continuare programele, insa acestea vor fi vizibile pentru public dupa ce se rezolva situatia.

Acest apel nu este doar pentru fonduri. Un cuvant de incurajare sau o rugaciune pentru sustinerea noastra si a acestei activitati, sunt binevenite! Ne puteti scrie la info@intercer.net Prea mult am primit mesaje de la cei care stiu doar sa critice, si sa fie spectatori. Dorim sa le dovedim acestora ca sunt mult mai multi cei care au nevoie de Intercer, stiu sa gandeasca frumos, si sa spuna un cuvant de apreciere si incurajare pentru fratii lor care lucreaza pentru Dumnezeu si trec prin incercari.

De ce am ajuns aici? Am ajuns in aceasta situatie pentru ca multi dintre cei carora le facem servicii (biserici, organizatii sau persoane) nu platesc la timp, asteptam o luna, doua sau mai mult pana primim plata. Altii au renuntat la servicii. Donatiile individuale sunt aproape inexistente. Chiar daca toate aceste organizatii ar plati, pentru a atinge necesarul lunar al Intercer inca este nevoie de sponsori si donatii. Intotdeauna am reusit sa acoperim cheltuielile cu lucrarea, mai putin reimbursarea muncii pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului. Daca nu am face voluntariat, aceasta activitate s-ar fi terminat de mult. Avem in total aproape 14 ani de munca fara salariu pentru sustinerea acestei activitati. Avem nevoie de fonduri ca sa putem subzista, sa ne platim cheltuielile lunare etc.

Intrebari. Chiar daca dupa acest apel se vor strange ceva fonduri pe moment, ce solutie ar trebui pentru termen lung? Exista o asemenea solutie? Ar putea o biserica de cateva zeci de mii de romani sa sustina un proiect de 3100 USD/luna? Oare noi vom mai putea continua daca lucrurile merg la fel ca inainte? Am incurajat vizitatorii nostri sa doneze in mod regular (puteti face acest lucru si automat pe pagina noastra de donatii pentru strainatate), insa s-au inscris doar 3-4 persoane. Poate este bine sa facem cateva apeluri generale in fiecare an? (fara sa fie nevoie sa suspendam serviciile)

Necesarul lunar pentru Intercer este de 3,100 USD. La sfarsitul anului 2012 am avut un deficit de $17881 USD fata de bugetul anual necesar pentru Intercer Romania si Canada. Am reusit sa acoperim cheltuielile necesare la zi (intotdeauna platim mai intai cheltuielile si pe cei care executa diverse servicii pentru Intercer), insa am ramas in urma cu reimbursarea muncii depuse pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului. In luna Martie 2013 platim din urma pentru luna Noiembrie 2011. In conditiile unui buget complet, circa 30% din munca noastra este voluntara, insa datorita deficitului procentul de voluntariat a crescut la peste 50%, si de cateva luni din nou la 100%. De aceea, ne dorim ca din fondurile care se vor strange sa incepem sa acoperim aceste nevoi stringente.

Grafice. Puteti urmari in permanenta pe pagina noastra principala evolutia bugetului. De asemenea, in josul acestei pagini am inclus un termometru grafic cu donatiile primite in urma efectuarii acestui apel.

Cateva motive pe scurt si cum puteti ajuta.

In 2012 nu am facut nici un apel pentru strangere de fonduri. In 2013 incearcam sa constientizam audienta noastra despre nevoile Intercer. Stim ca situatia este dificila peste tot si mai ales in Romania. Speram ca cei care au mai multe posibilitati si folosesc serviciile noastre sa considere acest apel. Dar si cei care n-au participat pana acum si pot contribui cu sume modice 10 Euro, 10 USD etc. sunt bineveniti.

1. De aproape 16 ani, Intercer ofera o gama variata de resurse biblice gratuite, „hranind” spiritual o larga comunitate Adventista Romaneasca din toata lumea, dar si persoane de alte denominatiuni sau fara afiliere la o biserica anume.
2. Intercer are nevoie de ajutorul dvs. pentru a putea continua aceasta activitate! Ganditi-va la cel putin un moment in care Intercer v-a fost de folos in ultimul timp!
3. Apelam acum in special la utilizatorii nostri frecventi care n-au avut ocazia sa sustina Intercer.
4. Puteti dona pentru Intercer aici:
In Romania: http://intercer.net/donatii
In Strainatate: http://ro.intercer.ca/donatii/
Aici puteti sa trimiteti o donatie individuala sau sa va inscrieti pentru o donatie recurenta lunara sau anuala.

Pentru Romania puteti contribui si prin redirectionarea a 2% din impozitul pe profit. (aceste fonduri le primim abia spre sfarsitul anului)

Cititi aici apelul permanent pentru utilizatorii freceventi ai Intercer  |   Cititi aici un articol despre primii 15 ani de Intercer.

Cititi si vizionati aici „Lectii invatate in cei 15 ani de activitate Intercer”

Va multumim pentru intentia de a ajuta la mentinerea acestei activitati!

Preluarea Intercer de catre o organizatie interesata

Ne gandim si la varianta de a transfera Intercer catre o organizatie interesata (de preferat din Biserica Adventista), care cel putin sa reimburseze munca noastra voluntara de aproape 14 ani.

Intercer este un website cu resurse crestine romanesti gratuite, care include o retea de website-uri specializate (Tv, Video Clipuri, Noutati, Tineret, Anunturi, Resurse Biblice si altele), avand un trafic lunar de 60,000 vizitatori unici.

Asteptam propuneri serioase la info@intercer.net

Echipa Intercer

Mai jos am scris mai multe lucruri in detaliu despre activitatea Intercer.

Pe scurt despre misiunea Intercer. Pentru cei care cunosc mai putin despre Intercer – activitatea noastra a inceput in 1997 ca primul website adventist romanesc. Anii urmatori Intercer a ajutat la crearea unei retele de contact intre membrii bisericii si alte persoane interesate de studiul Bibliei. De asemenea, Intercer a construit si gazduit in urmatorii 12 ani o multitudine de website-uri crestine (in mare parte website-uri de organizatii Adventiste). Sustinuta de prieteni de aproape si de departe, lucrarea s-a dezvoltat. In 2004 Intercer a lansat Intercer Tv pentru a aduna laolata predicile si programele audio-video de la bisericile Adventiste romanesti de pretutideni. Stirile Intercer ajung saptamanal pe email la abonatii nostri, inca din 1998. (probabil ca in toti acesti ani au lipsit doar 2-3 buletine). Materialele afisate la Intercer apartin in intregime autorilor acestora.  Intercer este o platforma unde puteti gasi diverse resurse crestine romanesti gratuite. De asemenea, Intercer a reusit sa realizeze si sa mentina o retea de comunicare pentru B iserica Adventista Romana de Pretutindeni. Este mult mai usor sa gasesti resursele bisericii intr-un singur loc, decat sa cauti dupa fiecare in mod individual. Intercer are in plus traficul necesar pentru a duce o stire cat mai repede la audienta dorita.

Interesul pentru Intercer. De-a lungul anilor traficul Intercer a crescut, ajungand in ultimii doi ani la o medie lunara de 60,000 de vizitatori unici. Intercer continua sa fie cel mai popular website Adventist romanesc.

O lucrare care completeaza activitatea Uniunii Romane si ajuta Biserica din diaspora. Daca organizatia bisericii romanesti ar fi sustinut financiar aceasta lucrare nu ar fi fost nevoie de aceste apeluri. Insa pentru mine nu s-a gasit nici un serviciu in cadrul bisericii de cand am inceput in 1997, sau cel putin o pozitie de colaborator part-time (in ideea ca Biserica ar fi considerat acest proiect ca un serviciu in sine, asa cum este). Multi considera ca aceasta activitate de la Intercer este realizata de biserica organizata, cand in fapt este o activitate sustinuta de o echipa de voluntari. Este adevarat ca ceea ce facem noi completeaza activitatea bisericii (iar in primii ani 1997-1999 chiar a tinut locul website-ului bisericii care inca nu exista pe atunci), tocmai de aceea am fi dorit mai multa sustinere din partea acesteia. Am observat si laudam activitatea Departamentului de Comunicatii al Uniunii Romane in special dupa 2010, cand o noua echipa a preluat activitatea acolo si foloseste in mod efectiv puterea activitatii media in secolul XXI.

O lucrare pentru romanii de pretutindeni. O alta prejudecata este ca Intercer este o lucrare in special pentru romanii Adventisti din diaspora, desi Intercer este o lucrare pentru Romanii de pretutindeni, incepand cu Romania. Statisticile arata ca majoritatea vizitatorilor website-ului nostru sunt din Romania (aprox.50%), iar restul din tari ale diasporei. Biserica din diaspora apreciaza Intercer pentru ca ii pune in legatura cu biserica de acasa prin stiri si predici, pe cand vizitatorii din Romania au la dispozitie materiale audio-video si informatii de la fratietatea din strainatate. Pe de alta parte, website-ul nostru de limba engleza pune la dispozitie stiri de la organizatii si biserici Adventiste de limba engleza din mai multe tari.

Activitatea noastra. Intercer reprezinta doar jumatate din activitatea pe care o desfasuram de atata timp. In cealalta jumatate muncesc pentru a asigura existenta familiei mele prin activitatea de la Lucian Web Service (compania noastra care sustine Intercer). Sotia mea lucreaza doua servicii part-time, pe langa voluntariatul pentru Intercer. Este dificil ca peste tot… Probabil ca daca nu vom avea fonduri vom aloca mult mai putin timp pentru Intercer in continuare, si mai mult timp pentru viata de zi cu zi. Este greu sa le combini atunci cand stii ca misiunea ta este „Evanghelia pe Internet”.

Am terminat Facultatea de Informatica la Universitatea Bucuresti in 1991. Am facut primii doi ani la sectia Matematica/Profesori, asa ca am dubla calificare, de profesor si de informatician. Am lucrat 4 ani ca profesor de informatica la Liceul „Al.I. Cuza din Slobozia, apoi inca 6 ani la RENEL, sucursala Slobozia ca analist programator. Apoi in Canada am lucrat ca programator cu compania adventista „Simpleupdates” intre 2002-2009, iar din 2009 sunt pe cont propriu (nu pentru ca m-as descurca mai bine, ci pentru ca nu am mai putut face fata la atatea activitati simultane, serviciu + Intercer + construirea business-ul personal). Am continuat activitatea Intercer, facand din ea un alt doilea „serviciu”, insa un serviciu voluntar care mi-a cerut tot mai multe ore. Ar fi putut sa nu ma mai intereseze de Intercer cel putin dupa ce am venit in Canada in 2001, sa-mi fi cautat inca de atunci un serviciu foarte bine platit pentru calificarea mea, insa am ales sa-mi petrec jumatate sau mai mult din timpul meu pentru Intercer. Am facut bine? Am facut rau? Timpul o va spune… Acum simt efectele stress-ului prelungit si al muncii excesive. Naivitatea mea de a investi atatia ani in lucrarea bisericii isi arata efectele. Am sperat mereu sa mentin un echilibru intre familie si munca cu aceasta activitate, dar nu este usor. Am facut si fac cu placere lucrarea lui Dumnezeu, dar ma simt epuizat. Pe langa lipsa banilor se aduga si lipsa incurajarilor din partea celor ce beneficiaza de aceasta activitate. Din mii si mii de utilizatori, doar cateva zeci ne scriu ca sa ne arate ca munca noastra nu este in zadar.

Pentru unii este greu sa inteleaga ca pur si simplu Intercer exista pentru ca o mana de oameni au decis sa voluntarieze si apoi sa colaboreze cu altii si sa extinda aceasta lucrare. Unii nu inteleg de ce trebuie sa fim platiti pentru aceasta activitate.  „Vrednic este lucratorul de plata lui”, spune Biblia in 1 Timotei 5:18. Noi nu am beneficiat decat in mica masura de aceasta (in total doar 2 ani din cei aproape 16 ani de activitate). In plus, chiar daca am avea bugetul complet, din 2009 incoace eu am ales sa voluntariez 30% din munca mea (intre 1997-2009 voluntariatul a fost 100%). Oare pastorii si lucratorii biblici cum isi castiga existenta? Dar cei care lucreaza in structurile bisericii? Este lucrarea pe care o facem asemanatoare? Am inteles ca exista in Romania serviciul de „pastor de Internet”, poate ca aceasta ar putea fi denumirea serviciului nostru. Insa cand ai o biserica virtuala de zeci de mii de oameni, probabil ca este un serviciu iesit din tipare! Mentionam ca Intercer nu a solicitat niciodata si nu solicita bani din zecime, ci activitatea noastra este sustinuta doar prin donatii si sponsorizari.

Pentru cei care invidiaza ceea ce facem ii invitam sa incerce sa realizeze ceva similar pentru o perioada asemanatoare de timp si dupa aceea sa-si exprime parerea. Putini stiu cat stress si sacrificiu implica aceasta activitate. Iar partea cea mai dificila nu este munca in sine si comunicarea cu cei interesati de Cuvantul lui Dumnezeu, ci a rezista fara a primi prea multe cuvinte de incurajare, a depasi criticile neconstructive venite de la „frati” si „surori”. Asemenea mesaje repetate, pline de ura si rautate, produc rani adanci. Cea mai mare problema in aceasta lucrare vine din interiorul bisericii. Daca ati vedea ce pot scrie unii care se pretind „crestini adventisti” v-ati ingrozi. Ce putem face? Traim intr-o lume a conflictului intre bine si rau. Totusi, parca ai astepta mai mult de la cei „dusi la biserica”, nu?

Continuarea? Nu stim in acest moment daca vom mai putea continua. Avem aceste optiuni.
a) reducerea activitatii
b)preluarea activitatii de catre o organizatie interesata (de preferinta din Biserica Adventista)
c) incetarea activitatii.

Echipa Intercer

______________________

Situatia este in continuare dificila si in luna Septembrie 2013.
Cititi aici apelul nostru „Server nou si modalitati de a sustine activitatea Intercer

 

ANUNT IMPORTANT – Schimbari majore la Intercer incepand cu 7 Aprilie 2013

About The Author
-