28
Views

Începând cu data de 12 Noiembrie 2011 , se va înființa în București biserica pentru persoanele cu dizabilități ”Ridică-te și umblă”. Primul serviciu religios va începe sâmbătă la ora 14 ,în clădirea bisericii baptiste Providența din str. Talazului nr. 16, sect.5 , urmând ca aceste întâlniri să continuee în această biserică pe perioada iernii, până se va amenaja o clădire special pusă la dispoziție pentru această destinație .

Pastorul George Uba și capelanul bisericii Lucian Aldea , alături de conducătorul bisericii Burcea Aurel , vă așteaptă pe toți cei, care în ciuda dizabilităților moștenite sau dobândite, vor să se apropie de Dumnezeu prin închinare, misiune și părtășie creștină.

Dorim să avem servicii religioase deosebit de calde, cu programe spirituale atractive și pline de putere sub declarația de misiune : ” Ridică-te și umblă” , care este în același timp și numele bisericii.

În speranța că această biserică va fi o oază de viață pentru suflete și o cetate de scăpare, invităm cu dragoste orice persoană cu dizabilități să facă parte din familia celor care doresc să-L aibă pe Dumnezeu ca unicul scop al vieții lor.

Deci nu uitați : Sâmbătă 12 Noiembrie 2011, ora 14, biserica Providența , str. Talazului nr. 16, sect. 5 , un început frumos al bisericii pentru persoanele cu dizabilități : ”Ridică-te și umblă”.

Vă așteptăm cu drag!

Contact: georgeuba@gmail.com

Biserica „Ridica-te si umbla” pentru persoanele cu dizabilitati

About The Author
-